Jurek

Interim jurist med erfarenhet från offentlig sektor sökes

Nu söker vi erfaren jurist med tidigare erfarenhet inom offentlig sektor för ett uppdrag på 50% hos vår kund som är en kommun! Är du tillgänglig omgående? Välkommen in med din ansökan! 

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer fungera som en stödjande och rådgivande part åt vår kund som är en kommun i Stockholm. Du kommer att stötta i frågor i offentlig rätt, sekretess, GDPR, överklaganden i olika ärenden, begära anstånd m.m.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren jurist med och/eller med bred kunskap om offentlig rätt och frågor som rör offentlig verksamhet. Du har tidigare erfarenhet från myndighet, region, kommun eller liknande. Det är meriterande om du har arbetat som kommunjurist tidigare. 

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på 50%. Uppdraget förväntas påbörjas snarast och löper på i ca 3-6 månader under en rekryteringsprocess av en ny jurist. Uppdraget kommer att utföras på distans med uppehåll under julimånad. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning alternativt kan du gå in via ditt eget bolag. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim jurist med erfarenhet från offentlig sektor sökes