Jurek

Interim HR-konsult med erfarenhet inom offentlig sektor sökes

För kunds räkning söker vi nu dig som vill stärka upp som HR-konsult med start omgående! Du kommer att få kliva in i hos vår trevliga kund där det händer mycket och ha det roliga uppdraget att stötta/coacha cheferna med löpande personalfrågor, arbetsmiljö, arbetsrätt, rekryteringar etc. Är du tillgänglig omgående? Välkommen med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Vår kund erbjuder en bred roll som HR-konsult där du arbetar affärsnära som ett viktigt stöd till cheferna i arbetet med att utveckla organisationen och medarbetarna. Du kommer att arbeta med arbetsmiljö, arbetsrätt, rekrytering på operativ och strategisk nivå. Du kommer även att arbeta med att utbildningar och kompetensutveckling i organisationen.

 

Som HR-konsult förväntas du ta stort eget ansvar och driva processer framåt. Du är en del av HR-teamet som består av tre personalstrateger och en ny HR-chef.

 

Arbetsuppgifter

• Proaktivt och operativt stöd till chefer i samband med rekrytering, kompetensutveckling och till viss del individärenden, avveckling, arbetsrätt, rehabilitering och arbetsmiljö

• Driva rekryteringsprocesser från ax till limpa

• Delta och hålla i kompetensutvecklings- och utbildningsinsatser inom HR-området

• Utvärdera metoder, verktyg och arbetssätt relaterade till HR-området som används i verksamheten

• Förbättring av ex processer, policys, riktlinjer

 

 

Vem är du?

För att lyckas i din roll behöver du vara pedagogisk, kommunikativ och ha ett lösningsorienterat och professionellt arbetssätt. Rollen kräver också att du är duktig på analys och har hög integritet och stabilitet.

 

Vi söker dig som har:

• Högskoleexamen inom personal- och arbetsvetenskap eller motsvarade

• Minst 5 års erfarenhet av bred HR

• God kommunikations- och samarbetsförmåga

• God kunskap om svensk arbetsrätt och erfarenhet från fackliga förhandlingar

• Erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete

• Erfarenhet av att tolka och tillämpa kommunala avtal

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100 % med omgående och löper 3-4 månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning, alternativt så kliver du in via ditt egna bolag. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

Möjlighet till distansarbete finns under vissa förutsättningar annars är placering på Södermalm i Stockholm.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim HR-konsult med erfarenhet inom offentlig sektor sökes