Jurek

Interim ekonomichef för deltidsuppdrag till kommun

Nu söker vi på Jurek en interim chef för ett deltiduppdrag till Kristinehamns kommun. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet i chefsroll och arbete inom kommun.  

 

Varmt välkommen att läsa annonsen och ansök uppdraget redan idag!

 

Arbetsuppgifter

Som interim chef för ekonomi- och styrningsavdelningen sitter du med i kommunledningsförvaltningen och har arbetsledningsansvar för en jurist, fyra utredare samt tre enhetschefer (ekonomi, upphandling, kansli). I rollen har du huvudansvar för kommunens budgetprocess, kommunstyrelsens budget- och måluppföljning samt kommunstyrelsen internkontroll. Du kommer delta i budgetberedning tillsammans med chefen för ekonomienheten. I arbetet ingår att föredra ärenden i kommunledningsgruppen samt i kommunstyrelsen. 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har chefserfarenhet och har arbetat inom kommun. Du ska ha en ekonomibakgrund och en lämplig utbildning inom ekonomi. 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett tidsbegränsat uppdrag på deltid (50 %) med starti mitten av februari som löper till hösten 2024. Arbete sker på plats men möjlighet till distansarbete finns till viss del. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Livija Bekkhus på Livija.Bekkhus@jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management

 

Område

Kristinehamn

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kristinehamn . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim ekonomichef för deltidsuppdrag till kommun