Jurek

Interim controller på 50-25% sökes

Till vår offentliga kund i norra Stockholm söker vi nu en controller som vill förstärka ekonomiavdelningen med start omgående till slutet på maj på 50-25%. Har du tidigare kommunal erfarenhet som controller? Är du analytisk och en god kommunikatör? Läs då gärna vidare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Vår kund är i behov av tillfälligt ekonomistöd för att täcka upp för ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ta dig an rollen som ekonomicontroller för Barn-och utbildningsförvaltningen med fokus på budgetarbete, prognosarbete, resursfördelning (skolpeng). I det här uppdraget kommer du att vara ett ekonomistöd till budgetansvariga och jobba med prognos och uppföljning i samband med delårsrapporten per 2021-03-31, samt med verksamhetsanalys och budget för 2022 inklusive resursfördelning (beräkning av skolpeng) för 2022.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är självgående, coachande och drivande. För att vara kvalificerad för uppdraget så ska du ha:

 

• En högskoleutbildning i ekonomi eller motsvarande.

• Erfarenhet av kommunal ekonomi inom Barn- och utbildning.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start omgående och til 31/5-2021, med eventuell förlängning. Placering: Distans. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund alternativt gå in via eget bolag. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Håbo

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Håbo . Publicerat : 24 mars

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim controller på 50-25% sökes