Jurek

Interim business controller till konsultbolag i City

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en business controller till ett konsultuppdrag med omgående start fram till årsskiftet. I din roll som Business controller kommer du ansvara för ett av verksamhetens affärsområden där du kommer sitta med i ledningsgrupp, bistå avdelningschefer med ad hoc rapportering samt ta fram presentationsmaterial för ledningsgrupp och överordnade enheter. Vidare kommer du vara delaktig vid månadsbokslut i form av att säkerställa resultat. Verksamheten har även en filial i Bolivia som du kommer ha löpande kontakt med gällande redovisning samt koordinera detta mot nationella redovisningsfunktionen. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Prognos uppföljning

• Månads-, kvartals- och årsrapportering

• Ledningsgrupp och ta fram material 

• Stödja i diverse olika projekt

• Ad hoc analys

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från rollen som Business Controller och som är van vid konsultverksamhet. Vi ser det som självklart att du är en van användare av Excel och vi kommer se det som meriterande om du tidigare har jobbat i Maconomy. För att passa in hos vår kund är du social, kommunikativ och van att hantera många interna intressenter. Vidar är du van att jobba strukturerat och självständigt samt att du har en god förmåga att prioritera ditt arbete. Du tala och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa fram till januari 2024. Kunden har sina lokaler i centrala Stockholm och erbjuder visst distansarbete men där man ser att du gärna är inne på kontoret på 100% i början av uppdraget. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim business controller till konsultbolag i City