Jurek Bemanning

Inspirerande redovisningsledare

Är du en inspirerande och engagerad ledare? Brinner du för att utveckla både människor och affärer? Stimuleras du av tanken att bygga och driva ekonomiserviceaffären på Malmökontoret? Då kan du vara den vi söker!


Arbetsuppgifter

Som redovisningsledare har du ett ansvar att motivera och utveckla medarbetare inom affärsområdet ekonomiservice samtidigt som du driver dina egna kunduppdrag. Med ett brinnande intresse och stort engagemang leder du teamet mot uppsatta affärsmål samt har personalansvar för en grupp seniora redovisningskonsulter.

Du kommer vidareutveckla befintliga kunder samt arbeta proaktivt genom möten och nätverksträffar för att hitta nya kunder. Vidare kommer du vara delaktig i kontorets utveckling, driva kontorets mål utifrån affärsplanen samt ingå i ledningsgruppen tillsammans med övriga ansvariga på kontoret i Malmö.


Vem är du?

Vi söker dig som har högskole-, och/eller annan eftergymnasial utbildning samt med en arbetslivserfarenhet under minst 4 - 5 år som självständig redovisningskonsult. Du har även minst 1 - 2 års ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du är auktoriserad redovisningskonsult eller har behörighet att ta provet.

Du är trygg i redovisningen och har arbetat både med K2 och K3 samt har god förståelse för IFRS och REKO. Du har god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska i både tal och skrift samt har en fallenhet för att arbeta i olika affärssystem, gärna Fortnox samt Capego.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som motiveras av att få kolleger att växa samt har förmåga att skapa goda relationer. Du är självklart lyhörd för kundens behov och nyfiken på deras affär för att kunna ge bästa rådgivning. Några av dina främsta egenskaper är ditt engagemang och din drivkraft att genomföra förändring av processer mot ökad digitalisering samt ett mer effektivt arbetssätt och dina initiativ för att driva affären framåt. Vidare är du karismatisk, affärsmässig, flexibel och positiv.


Du erbjuds

Detta är en spännande möjlighet för dig som brinner för möten med andra människor, är intresserad av att utveckla andra, är mål- och kundfokuserad samt har en hög redovisningskompetens. Du erbjuds en ansvarsfull och stimulerande roll med omväxlande arbetsuppgifter.

Grant Thorntons vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden. För att nå visionen arbetar vi integrerat med hållbarhet i hela verksamheten.


Om Grant Thornton

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.


Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Grant Thornton med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mail: mia.bailey@jurek.se.
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via 
www.jurek.se
 

Område

Malmö
Skåne län

Anställning

Tillsvidare Heltid

Kontakt

Mia Bailey
040-6027642


 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 maj . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 9 april

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Inspirerande redovisningsledare