Jurek Bemanning

Innovationskoordinator till Akademiska Hus

Om Akademiska Hus

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 83 miljarder och en omsättning på 6 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 14 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på www.akademiskahus.se

 

Digitaliseringen håller på att förändra samhället i grunden och vi som bolag står inför en teknikutveckling som förändrar förutsättningarna för hela vår verksamhet - samtidigt som det ger oss möjligheter att utveckla vår leverans till kund och våra campusområden. För att möta förändring och arbeta snabbfotat är innovation och digitalisering prioriterade fokusområden för Akademiska Hus framåt.

 

Vill du bidra med din kompetens och förmåga till värdeskapande och hållbar utveckling i ett av landets mest spännande fastighetsbolag – och samtidigt själv få möjlighet att utvecklas? Är du intresserad av innovation och nya lösningar? Då är du kanske den vi söker!

 

 

Din roll innebär att du deltar i processen från tidig idé och konceptfas fram till färdig lösning. Du har en drivande, stöttande och samordnande roll, vilket bland annat innebär att:

  • Bemöta våra medarbetare som har innovationsidéer och hjälpa dem formulera dessa i en idémall, genomföra första utvärdering av inkomna idéer och ta fram rekommendation om beslut till innovationsledaren.
  • Stödja och agera sparringpartner till innovationsprojektledare genom innovationsprocessen vilket innebär b.la. att stötta i frågor kopplat till innovationsprocess samt stötta i arbetet med ekonomisk rapportering (b.la. EU-rapportering med specifika krav).
  • Följa upp pågående innovationsprojekt och ta fram underlag till styrgruppsmöten.
  • Koordinera och följa upp innovationsportföljen på kvartalsbasis.
  • Koordinera arbetet att ta fram ansökningar av medel/stipendier (såsom EU- och Vinnovabidrag).
  • Utvärdera avslutade innovationsprojekt, stötta i att ta fram plan att införa dem i stor skala och ta fram plan att återföra kunskap från projekten internt och externt.

 

Du är en del av ledningsstödet som samlas i avdelningen Innovation och Hållbar Utveckling (IHU) som omfattar stöd till hela Akademiska Hus. Din placering är i Göteborg eller Stockholm. Resor primärt inom landet förekommer. Utöver samarbetet med dina kollegor inom avdelningen så kommer du i hög grad samverka med andra delar av Akademiska Hus, med fastighetschefer, förvaltare, projektledare, controllers, hållbarhetssamordnare m.fl.

 

 

Vi söker dig som, utöver relevant akademisk utbildning t ex med ekonomisk eller teknisk inriktning, har arbetat med analys, koordinering och administrativt arbete. Vi ser gärna att du har arbetat i fastighetsbranschen, men erfarenhet från närliggande branscher kan också vara värdefulla.

 

Att vara koordinator är ett rörligt jobb och ställer krav på flexibilitet och yrkesmässig trygghet. Det är meriterade om du har arbetat med att hantera en stor variation av situationer och uppgifter. Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift samt är van användare av Office-paketet.

 

 

Som person är du engagerad, analytisk, strukturerad och håller ett högt tempo. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team med resultat i fokus. Eftersom rollen innebär mycket samverkan är du utåtriktad, har god förmåga att utveckla och upprätthålla ett brett kontaktnät samt har lätt för att skapa förtroende. Du är komfortabel med att arbeta analytiskt och självständigt slutföra arbetsuppgifter men också att coacha och entusiasmera andra människor.

 

Då vi arbetar i en föränderlig värld så behöver vi en person med god förmåga att snabbt kunna anpassa sig, ändra riktning och ta tag i nya oförutsedda utmaningar. Vi värdesätter prestigelöshet och samarbetsförmåga, men också goda ledaregenskaper även om detta inte är en chefsroll.

 

 

Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull nyckelroll som innebär många kontaktytor. Vi är en organisation med korta beslutsvägar där lönsamma och hållbara idéer uppmuntras.

 

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål – att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

 

 

Din ansökan

Jurek Rekrytering & Bemanning behandlar ansökningar löpande, så välkommen in med din intresseanmälan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på tel.nr 073 70 771 70 alternativt via mail: Maria.vonsterneck@jurek.se

 

Sista ansökningsdag är den 2019-03-03. Välkommen med din ansökan!

 

 

Område:

Göteborg eller Stockholm

Västra Götalands län eller Stockholms län

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Maria Von Sterneck

0737-07 71 70

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 mars . Arbetsort : Göteborg, Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Innovationskoordinator till Akademiska Hus