Jurek Bemanning

Innesäljare/mötesbokare till PTV Nordics i Göteborg

Om Verksamheten
PTV Nordics AB är en leverantör av mjukvara för ruttplanering för transporter av gods och människor. PTV Nordics är en del av PTV Group och riktar sig mot den nordiska marknaden. Våra kunder är transportföretag, men kommer också från branscher, som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför vi samma uppdrag, på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar, vilket leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

PTV Nordics är ett mindre kontor inom koncernen PTV Group, där vi i dagsläget är sju personer som jobbar från kontoret i Göteborg. Vi tillhandahåller lösningar som t.ex. PTV Map&Guide, PTV RouteOptimiser och PTV xServer. Vi arbetar med implementation, integration och även konsulttjänster baserade på våra produkter.


Arbetsbeskrivning

PTV Nordics söker nu en innesäljare/mötesbokare med ett fokus på att hitta nya potentiella kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att informera om våra lösningar och boka möten över telefon till PTV Nordics tekniska säljare. Du kommer tillhöra ett team om fyra säljare. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

- Söka och ringa nya potentiella kunder
- Informera, diskutera och boka möten med potentiella kunder
- Delta i marknadsföringsaktiviteter som till exempel mässor
- Kontakt med befintliga kunder
- Skapa marknadsmaterial och uppdatera digitala kanaler
- Övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter

Tjänsten innebär även stora möjligheter för vidareutveckling för rätt person. När ordinarie arbetsuppgifter är utförda ser vi gärna att du fördjupar dig i produkterna och säljprocessen för att potentiellt på längre sikt övergå till en roll som teknisk säljare eller affärsutvecklare.


Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/logistik/marknadsföring eller liknande. Vi ser att du arbetat med försäljning/service, logistik eller programmering tidigare. Har du tidigare haft telefonen som arbetsredskap är detta ett stort plus. Vidare har du god datorvana och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från affärssystem, SEO och CMS-system. Du talar och skriver svenska och engelska.

Som person är du kommunikativ och du kan uttrycka dig väl i samtal med nya och befintliga kunder. Då rollen innefattar mycket kalla samtal ser vi att du har skinn på näsan och drivs av utsatta försäljningsmål. Du är inlyssnande och lösningsfokuserad och du drivs du av att hitta rätt lösning till kund. För att passa i denna roll krävs att du är självgående, målinriktad och förstående för kundens behov.

Eftersom PTV Nordics är ett litet bolag krävs att du har förmågan att ta egna initiativ. PTV Nordics produkter inkluderar avancerade logistiksystem, för att kunna lära sig om produkterna och föra en diskussion med potentiella kunder krävs ett intresse för IT och för logistik.


Du erbjuds

Vi erbjuder ett utmanande uppdrag där eget driv och kreativitet i att nå ut till marknaden är ett måste. Du kommer att bli en viktig del i vår säljorganisation. Du kommer även vara delaktig i skapandet av nyhetsbrev och marknadsmaterial såväl som viss kommunikation och uppföljning med befintliga kunder.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist via mail: 
karin.kvist@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurekbemannning.se


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin KvistAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 1 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Innesäljare/mötesbokare till PTV Nordics i Göteborg