Jurek Bemanning

Inköpscontroller till Landstingsägt bolag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en inköpscontroller till ett Landstingsägt bolag. Uppdraget omfattar heltid med start i mitten av augusti och pågår fram till 31 december.

Som inköpscontroller kommer du att ha en central roll där du aktivt driver förbättringsarbetet inom inköp. Arbetsuppgifterna innebär att analysera, följa upp och rapportera nyckeltal, administratera systemet, utforma skriftliga processer och rutiner kring inköp, dokumentera processer, metoder och verktyg. I din roll bistår du sektionschef och kategoriledare med inköpsanalyser inom olika inköpskategorier.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 4 års praktisk erfarenhet som inköpscontroller och/eller i annan roll som givit erfarenhet enligt arbetsbeskrivningen. Om du har erfarenhet av arbete inom inköpsorganisation som tillämpat kategoristyrt inköp är det meriterande.

Som person är du ansvarstagande och har god förmåga att skapa struktur, planera, säkerhetsställa och följa upp ditt arbete. Det är också viktigt att du har en analytisk och strategisk förmåga. Du kan skapa dig en överblick över arbetet, prioritera och snabbt sätta dig in i nya områden. Vi ser även att du har god förmåga att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, svenska och engelska.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start i mitten av augusti och som löper till och med den 31 december 2018. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Inköpscontroller till Landstingsägt bolag