Jurek

Inköpscontroller till Comfort-kedjan

Vill du bli en del av ett framstående företag som erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster inom installationsbranschen?

 

Comfort söker nu en driven och engagerad inköpscontroller som vill vara med och forma framtiden i vår spännande och expansiva tillväxtresa.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för att arbeta både med siffror och med människor till rollen som Inköpscontroller. I rollen har du ett nära samarbete med inköpsavdelningen, de lokala Comfortbolagen samt externa parter vilket innebär att du trivs både i en kommunikativ och analytisk roll. Du arbetar självständigt i en samarbetsorienterad miljö och förväntas bidra med ett professionellt och ambitiöst förhållningssätt.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • Hantera, prognostisera och följa upp intäkter utifrån inköpsvolymer
  • Delta vid bokslut utifrån estimerade intäkter
  • Äga, driva och effektivisera processen för tjänsteintäkter inom Comfort
  • Bistå och stötta inköpsorganisationen vid avtalstecknande
  • Driva förbättrings- och förändringsprojekt inom inköps-/intäktsprocessen
  • Underhålla avtalsinformation i systemen
  • Ansvara för fakturaflödet från avtalsleverantörer till Comfortbolagen
  • Delta i systemtester och utveckling av systemstöd
  • Support till Comfortbolag och leverantörer gällande avtal, tjänsteintäkter och övriga inköpsfrågor.
  • Bistå inköpsavdelningen med rapporter/analyser

 

Vem är du?

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom ekonomi samt minst 3 - 5 års erfarenhet av controlling eller liknande analytisk roll. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och du motiveras av att arbeta med siffror och finansiell information där du får möjlighet att ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Du är positiv och professionell med förmåga att både arbeta självständigt, strukturerat samt i team med andra. Du har en god problemlösningsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt. Du uppskattar att arbeta i en föränderlig organisation i tillväxt där du kan bidra till både din och bolagets utveckling. Vidare värdesätter vi att du är en noggrann person som uppskattar bra teamwork.

 

Du erbjuds

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll. Comfort är en ledande aktör inom vår bransch och vi är stolta över vår höga servicenivå och vårt fokus på kundnöjdhet. Så om du är redo att ta steget in i en spännande roll som inköpscontroller hos Comfort, där du kommer att bli en viktig del av vår framgångshistoria, ser vi fram emot att höra från dig. Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik framtid för Comfort och våra kunder.

 

Välkommen till Comfort - där möjligheter väntar!

 

I den här processen samarbetar Comfort med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070?751 9343 alt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Comfort är en multidisciplinär kedja bestående av medlemsföretag, delägare och dotterbolag. Med över 2500 medarbetare på 139 orter erbjuder vi helhetslösningar inom VS, ventilation och el med allt från material och installation till service och underhåll. Vår samlade erfarenhet, lokala anknytning och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig partner.

 

 

Område

Stockholm

Anställning

Tills vidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juli


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Inköpscontroller till Comfort-kedjan