Jurek Bemanning

Inköpare till Otera

Om företaget
Otera Ratel är en kraftentreprenör som projekterar och bygger stations-, linje och kabelanläggningar åt kunder som äger infrastruktur för överföring av elkraft. Vi är specialiserade på högre spänningsnivåer, upp till 400kV, och har en branschledande kompetens inom alla våra marknadssegment. Företaget grundades 1983 och ingår idag som ett dotterbolag i den norska kraftkoncernen Agder Energi AS. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och finansiella styrka som krävs för att genomföra infrastrukturella projekt oavsett storlek och komplexitet.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en Inköpare. Rollen är placerad på Stockholmskontoret ute i Sollentuna. Din roll är av stor vikt och du kommer att ingå i ledningsgruppen för staben samt gästspela i övrig ledningsgrupp. Du kommer vara en del av tillväxten i företaget och arbeta nära olika projektledare samt mycket tillsammans med bolagets VD som du även kommer rapportera till.

Du kommer jobba mycket strategiskt med inköp och ansvara för bolagets rutiner för inköp och därmed arbeta för att optimera strukturer, processer och rutiner. Man kommer regelbundet arbeta med att utveckla och påverka arbetssätt, leda, utveckla och effektivisera inköpsprocessen för att kanalisera hur saker görs och få det så enhetlighet som möjligt i hela bolaget. Fokus ligger mycket på att agera som stöd till projektledarna i de olika projekt som Otera Ratel har och bidra inom sektorn inköp. Du kommer ansvara för upphandling av centrala avtal (utveckla och omförhandla avtal), arbeta med leveransbedömningar och kontroller av leverantörer samt underentreprenörer och därmed fungera som en kvalitetsfunktion. Slutligen är du ansvarig för att sammanställa nyckeltal och underlag till bolagets VD och ledningsgrupp.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 5 års framgångsrik erfarenhet av inköp och avtal, samt erfarenhet av upphandling och leverantörsutveckling. Du är väl bekant med entreprenad, AB & ABT. Utbildning inom området är meriterande men inget krav. Du är en god förhandlare med intresse, förmåga och vana att tänka och agera affärsmässigt i alla sammanhang. Kommer du från bygg-/anläggningsbranschen eller närbesläktad bransch är detta mycket meriterade. Du känner dig bekväm med inköp och logistik. Du är systemvan, duktig i Officepaketet samt har erfarenhet av något affärssystem. Då vi arbetar internationellt och har löpande kontakt med våra utländska leverantörer etc. behöver du behärska engelska i tal och skrift. Du innehar körkort B.

Som person är du mycket driven, självständig, tar mycket eget ansvar och är självgående. Du är duktig på, och tycker att det är kul att samarbeta med andra, är en god kommunikatör på alla nivåer och har en god struktur i ditt arbete. Vidare är du proaktiv med skinn på näsan och har ett gott humör. Slutligen är du lösningsorienterad, tar egna initiativ och tycker att utmaningar är kul!

Du erbjuds
En spännande och varierad roll inom inköp i en mycket spännande bransch. Du kommer till en platt organisation och ett väletablerat bolag med korta beslutsvägar. Kontoret är beläget i fina lokaler i Sollentuna och har du bil finns gratis parkering vid kontoret. I denna rekrytering samarbetar Otera Ratel med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se
.  För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Inköpare till Otera