Jurek Bemanning

Hyresgästföreningen i Västra Sverige söker medlemsrekryterare

Om verksamheten
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vi har idag 75 000 medlemmar, varav cirka 1400 är aktiva som förtroendevalda och ett 90-tal anställda. Läs gärna mer om oss på www.hyresgastforeningen.se. Vi söker nu medlemsrekryterare till Hyresgästföreningen i Region Västra Sverige.

Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag som medlemsrekryterare är att rekrytera medlemmar till Hyresgästföreningen så att vi blir fler och starkare som organisation. Du ansvarar för bearbetning av ditt tilldelade värvningsområde och för att förbereda värvningstillfället genom att inhämta information via hyresgästföreningens informationskanaler. Medlemsrekryteringen sker i huvudsak genom att du söker upp hyresgäster i deras bostad och ger dem information om vår verksamhet. I många fall är du den första kontakt som människor har med Hyresgästföreningen. Du kommer också att delta på interna möten för att hålla dig informerad om vad som händer i omvärlden och internt på Hyresgästföreningen. Arbetstiden är förlagd till eftermiddagar och kvällar söndag till torsdag.

Vem är du?
Vi söker dig som har god förmåga att kommunicera och ett serviceinriktat arbetssätt. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av mål-och resultatinriktad försäljning och från en roll i egen verksamhet eller som konsult. Som person är du självständig, uthållig, påläst och har ett inre driv samt värdesätter etik och moral. Vidare har du också lätt för att vinna förtroende, är en positiv person och du har en öppen attityd. Vi förutsätter att du delar Hyresgästföreningens värdegrund. Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du kan ytterligare språk till exempel arabiska och somaliska. Det är ett krav att du har körkort och en fördel om du har egen bil att använda i tjänsten.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig ett socialt och utvecklande arbete med daglig kontakt med hyresgäster. Du kommer att tillhöra enheten för medlemsutveckling med nio engagerade medlemsrekryterare. Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen och vill gärna ha fler medarbetare med språk- och kulturkompetens.

Start
Enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Lön
Prestationsbaserad med en garantilön de första sex månaderna.

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område
Göteborg
Västra Götaland

I denna rekryteringsprocess samarbetar Hyresgästföreningen med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-712 83 49 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Åsa Dahlberg

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 26 november


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Hyresgästföreningen i Västra Sverige söker medlemsrekryterare