Jurek

Hyresadministratör till riktigt roligt uppdrag,centrala Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta på ett underbart kontor med riktigt trevliga kollegor och spännande arbetsuppgifter. I rollen som hyresadministratör arbetar du med varierande arbetsuppgifter vilket gör din dag omväxlande och fartfylld. Bland annat så kommer du att administrera kontraktshantering, hyresaviseringar, samt se över kundreskontra och inbetalningar. Du har en administrativ roll där du samarbetar såväl med dina kollegor i teamet som organisationen i stort och då främst mot ekonomiavdelningen och förvaltning. Att vara hyresadministratör hos vår kund innebär en central roll där du får växa och utvecklas tillsammans med ditt team.

 

Detta är ett konsultuppdrag om 100% med start omgående som sträcker sig minst 3 månader framåt med mycket goda möjligheter till förlängning.

 

 

Vem söker vi till detta spännande uppdrag?

Har du arbetat i en administrativ roll tidigare och trivs när du får vara spindeln i nätet? Toppen! Isåfall är det här troligtvis helt rätt roll för dig. Vi tror att du som söker är en riktig doer som är effektiv och mån om att alltid utföra ditt arbete på bästa sätt. Du är duktig på att överblicka situationer och har en god prioriteringsförmåga. Vi ser att du som söker talar och skriver svenska samt engelska obehindrat och har lägst gymnasieexamen, gärna inom ekonomi. 

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom hyresadministration. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta ute hos vår trevliga kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se, vi tar ej emot ansökningar via mail.

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Julia Järvholm

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Hyresadministratör till riktigt roligt uppdrag,centrala Göteborg