Jurek Bemanning

Hyresadministratör till företag i centrala Stockholm

Har du god erfarenhet inom hyresadministration och ett stort intresse för fastighetsbranschen? Är du strukturerad, noggrann och har en förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt? Är du tillgänglig för start relativt omgående? Varmt välkommen med din ansökan!

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som hyresadministratör kommer du att ansvara för koncernens hyresadministration. Du kommer att vara kontaktperson gentemot hyresgäster i hyresbetalningsärenden samt ha löpande kontakt med inkassobolag.

 

I arbetet ingår avisering av hyror, OCR inläsningar, registervård i fastighetssystemet, kvalitetssäkring, fastighetsmoms och indexuppräkningar. Du kommer även att hantera hyresredovisning, ta fram rapporter samt ha kontakten med SCB gällande uthyrning.

 

Vidare kommer du att ha ett totalansvar för leverantörsreskontran, och verka för att utveckla och förbättra processen. Scanningen av fakturor är outsourcad men du kommer att säkerställa attestflödet, hantera kontering och verifiera leverantörsfakturor. Du kommer även att hantera löpande redovisning, balansavstämningar samt assistera inför kvartals- och årsbokslut.

 


Din profil

Vi söker sig som har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är engagerad, noggrann, duktig på att sätta dig in i system. Vidare har du en god förmåga att planera och organisera ditt arbete, samt kan på ett effektivt sätt driva ditt arbete och dina projekt framåt.

 

För att lyckas i rollen krävs att du:

  • Har en god erfarenhet inom hyresadministration och det hyresjuridiska området
  • Har erfarenhet från löpande redovisning och hantering av leverantörsfakturor
  • Har goda kunskaper i Office-paketet
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska


Du erbjuds
 en bred och varierande roll på ett fastighetsbolag i centrala Stockholm. Tjänsten förväntas tillsättas omgående och pågå 6 månader, med stor chans till förlängning eller överrekrytering direkt till kund.

 

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 


Om bolaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Sökord: Administratör, Handläggare, Service, Projektadministratör, Koordinator, Administrativ Support, Hyresadministration, Hyresadministratör, VITEC hyra, Palette.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Angeliqa Haapanen

angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Hyresadministratör till företag i centrala Stockholm