Jurek

HRPB till långsiktigt uppdrag i Göteborg

Till vår trevliga kund inom fordonsindustrin söker vi nu dig som vill axla den variationsrika och roliga rollen som HRBP! Detta är ett konsultuppdrag med start i början utav december som sträcker sig till årsskiftet 2024/2025. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

Som HRBP hos vår kund kommer du att arbeta med flertalet olika spännande arbetsområden. Exempel på detta är att arbeta nära cheferna och stötta och bolla olika HR-relaterade frågor, successionsplanering, medarbetarundersökningar, utveckling & coaching av medarbetare med mera. Du har en viktig del i att säkerställa att bolaget har rätt kompetens på rätt plats så i rollen ingår det mycket nätverkande och relationsbyggande ut i organisationen.

 

Detta är ett konsultuppdrag med start i december som sträcker sig till årsskiftet 2024/2025. Under denna period kommer du att vara anställd hos Jurek Talents men arbeta ute hos vår kund.

 

Vem söker vi till denna roll?

Till denna roll söker vi dig som har en utbildning inom HR och har arbetat minst 5 år som HRBP. Du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande och känner dig trygg i arbetsrättsliga frågor. Vidare så tror vi att du som söker har arbetat i en global organisation tidigare.

 

Som person tror vi att du är kommunikativ, relationsskapande, förtroendeingivande och engagerad i ditt arbete. Du är duktig på att lyfta blicken och har ett flexibelt arbetssätt, att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö är något du trivs med och har tidigare erfarenhet utav.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor kring tjänsten går det fint att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HRPB till långsiktigt uppdrag i Göteborg