Jurek Bemanning

HRBP till internationellt bolag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i ett team med en HR Business Partner och tillsammans supportera HR personal och en eller flera kundgrupper samt kvalitetssäkra hela HR processen. Du kommer att rapportera till HR Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

-       Supportera HR och anställda inom HR aktiviteter såsom rekryteringsprocesser (genomföra intervjuer), förmåner, utbildningar och annat som    rör anställningar.

-       Hantera och koordinera processer som rör immigration och rekryteringsprogram för högskolor

-       Supportera chefer och medarbetare i frågor som rör bolagets policys, rutiner och program.

-       Ge support till HR Business Partner och anställda gällande personalresurser och program, såsom prestationsbedömningar, förmåner, utbildning och anställningsrelationer.

-       Proaktivt integrera personalprogram och hjälpa till med vägledning mellan bolagets olika avdelningar och funktioner för ökad synergi och samordning.

-       Vara ett specialstöd för HR funktionen.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års arbetserfarenhet från en roll inom HR och därmed van med HR processer, rutiner och regler. Du har en akademisk utbildning. Vidare har du erfarenhet av förhandlingar och har tidigare har arbetat i en internationell miljö. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har förmågan att kommunicera väl både internt som externt. Du är van användare av Officepaketet samt allmänt systemvan.

Som person är du framåt, öppen och inspireras av att mycket händer samtidigt. Du är lösningsorienterad, noggrann och har en förmåga att arbeta strukturerat och ta ansvar. Vidare är du flexibel, självständig, van att leverera kvalité och en person som ser till att saker blir gjorda – en doer ut i fingerspetsarna!

Du erbjuds
En bred, varierande och spännande tjänst på ett väletablerat företag med trevliga kollegor. Anställningen är en direktrekrytering till kund. Anställningen är en tillsvidare anställning på heltid.  Uppdraget är på heltid med start omgående. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se
. Ansök på www.jurek.se.

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 februari . Arbetsort : Malmö

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HRBP till internationellt bolag