Jurek

HRBP till härligt uppdrag, Stenungsund

Har du tidigare erfarenhet av arbete som HRBP? För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta på ett riktigt trevligt företag beläget i Stenungsund. Uppdraget är ett föräldravikariat som sträcker sig mellan juni 2021-april 2022.

 

I rollen som HRBP kommer du att stötta ett 40-tal chefer i HR-relaterade frågor. Du kommer också att vara delaktig i on- och off-boarding, rekryteringar, rehabiliteringsfrågor, fackliga förhandlingar med mera. Företaget präglas av en god gemenskap, frihet under ansvar och utrymme att utvecklas i sin roll. Tempot är högt så vi tror att du som söker trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö!

 

Detta är ett konsultuppdrag med start i juni som sträcker sig till april 2022. Uppdragets omfattning är på 100% och kontoret ligger i Stenungsund.

 

 

Vem söker vi?

Vi tror att du som söker har minst 3 års erfarenhet av en bred HRBP roll. Du är van att hanterat alltifrån fackliga förhandlingar till administrativa arbetsuppgifter och att vara ett tryggt chefsstöd. Du brinner för HR-frågor och trivs med att det går undan! Att ingen dag är den andra lik är något du ser som roligt och spännande och du har lätt för att lyfta blicken och se vad som behöver prioriteras för stunden.

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som HRBP hos vår kund i Stenungssund. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos Jurek och arbeta ute hos kund.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HRBP till härligt uppdrag, Stenungsund