Jurek

HRBP för konsultuppdrag till internationellt bolag i Norrort

Lockas du av att arbeta som konsult i en bred och varierad roll som HR Business Partner i ett internationellt bolag? Är du trygg och självständig, har goda kunskaper i arbetsrätt samt trivs i en dynamisk miljö där du får stötta verksamhetens chefer inom hela HR-området? Då kan det här vara uppdraget för dig!

 

Om rollen

Du kommer att tillhöra ett svenskt HR-team där du rapporterar till HR-chefen för den svenska verksamheten. Som HR Business Partner kommer du att stötta och guida verksamhetens chefer i HR-årets olika processer.

 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• Agera konsultativt mot chefer och medarbetare i den svenska organisationen

• Stötta och coacha cheferna i HR-årets olika processer

• Arbeta med kompetens- och ledarutveckling

• Stötta i Performance Managementprocessen

• Hantera arbetsrättsliga frågeställningar och driva fackliga förhandlingar

• Lönerevisionsarbete

• Tillsammans med HR-teamet driva utveckling- och implementering av HR-processer

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande och minst fem års erfarenhet av brett HR-arbete i en motsvarande roll. Du är trygg och självgående i HR-årets samtliga processer och trivs att arbeta såväl operativt som strategiskt. Du har med fördel arbetat i en internationell miljö och har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Erfarenhet av Comp&Ben området är starkt meriterande.

 

Som person är du trygg i dig själv och din kompetens och du trivs i en föränderlig miljö där du har lätt för att anpassa dig efter nya sammanhang. Du har ett proaktivt förhållningssätt och är bra på att självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare är du ansvarstagande, inkluderande och har en fallenhet för att skapa förtroendefulla relationer till såväl chefer som medarbetare.

 

Ansökan och övriga uppgifter

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med önskad start i början av september. Kunden har sitt kontor i Täby och det finns möjlighet att arbeta hemifrån ca 2-3 dagar/vecka. Vi hoppas kunna tillsätta uppdraget så snart som möjligt och välkomnar även dig som är intresserad av att samarbeta med Jurek som underkonsult. Har du frågor eller funderingar om uppdraget är du välkommen att kontakta Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se.

 

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Område

Täby

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HRBP för konsultuppdrag till internationellt bolag i Norrort