Jurek Bemanning

HR Time Specialist till globalt bolag i Södertälje

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för vår kunds räkning dig som vill arbeta i en strategisk roll som systemspecialist med utveckling och förvaltning av våra tre tidsystem; Workday Time, Regtime (IFS), Timecare.
Du kommer att guida och utbilda chefer och HR-kollegor i systemen och arbeta proaktivt med hela organisationen för att säkerställa att ni möter organisationens önskemål och utmaningar när det gäller tidrapportering med koppling mot arbetsrätt.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Utföra kontroller inför att överföring sker från tidsystemet (schemafil, avvikelsefil) till lönesystemet.
• Rätta ev fel i filerna så data kan skickas över
• Arbeta med löpande ärenden (rättning, säkerställa semester, besvara frågor om arbetsrätt kring tidregistrering/schema)

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som systemspecialist och tidigare arbetat i ett av kundens tidsystem; Workday Time, Regtime (IFS), Timecare. Det är meriterande om du arbetat nära eller i löneprocessen, har erfarenhet av deadlines och arbetsrättsliga frågor. Som person är du självständig och har förmågan att se vad som behövs göras, samtidigt som du är kommunikativ och har en förmåga att samarbeta med andra. Du är flytande i engelska och svenska.

För att vara framgångsrik i denna roll trivs du i ett högt tempo och drivs av att förenkla processer och hitta smidiga lösningar.

Du erbjuds
En spännande tjänst hos vår ett globalt bolag beläget i Södertälje. Detta är ett konsultuppdrag med start den omgående som kommer pågå ca 4-6 månader framåt. Tjänsten är på heltid och du kommer ingå i Jurek rekrytering och bemannings konsultverksamhet och arbeta ute hos vår kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se
. Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Södertälje
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Södertälje

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Time Specialist till globalt bolag i Södertälje