Jurek Bemanning

HR Time Specialist, AstraZeneca Göteborg

Tjänsten är placerad inom Payroll and Time teamet antingen i Göteborg eller i Södertälje. Du rapporterar till Payroll and Time manager i Sverige.

 

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Vi söker dig som vill arbeta i en strategisk roll som systemspecialist med utveckling och förvaltning av tidsystemet IFS.

 

Du kommer att guida och utbilda chefer och HR-kollegor i systemet och arbeta proaktivt med hela organisationen för att säkerställa att vi möter önskemål och utmaningar när det gäller tidrapportering med koppling mot arbetsrätt.

 

Arbetet innebär även löpande kvalitetssäkring och kontroll av filer inför en lönekörning. Annat löpande är att besvara frågor kring tidredovisning i systemet och användarfrågor samt administration av användare och organisationsstruktur.

 

Du ingår i ett team med två Time specialister och en senior Time administratör och ni täcker upp för varandra vid behov samt arbetar tillsammans med löpande ärenden och kvalitetssäkring rörande tidsystemen.

 

 

Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet som systemspecialist inom ett tidsystem, gärna IFS tidsystem. Det är meriterande om du arbetat nära eller i löneprocessen och har erfarenhet av deadlines och de arbetsrättsfrågor som kan uppstå. Vi ser att du har ett starkt tekniskt intresse och är van att arbeta med excel för att matcha data och validera data. Du drivs av att förenkla och arbeta fram smidiga lösningar. Du är kommunikativ och kan arbeta självständigt såväl som i team.

 

Då AstraZeneca är ett globalt företag behöver du kunna både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du kommer till exempel delta i avstämningsmöten med bland annat UK och Indien när det gäller IT relaterade ärenden som berör tidsystemen.

 

 

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek som sträcker sig till minst 30/9. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

 

AstraZeneca is an equal opportunity employer. AstraZeneca will consider all qualified applicants for employment without discrimination on grounds of disability, sex or sexual orientation, pregnancy or maternity leave status, race or national or ethnic origin, age, religion or belief, gender identity or re-assignment, marital or civil partnership status or any other.

 

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Julia Järvholm

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 april

Kategorier : Data & IT HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Time Specialist, AstraZeneca Göteborg