Jurek Bemanning

HR Talent Acquisition Specialist till bolag inom bank/finans

Drivs du av att arbeta i en miljö som präglas av innovation och engagemang? Vill du fortsätta utvecklas inom rekrytering och ta dig an en roll som innebär ett stort eget ansvar? Nu söker vi en HR Talent Acquisition Specialist till ett bolag verksamma inom bank/finans – är det dig vi söker?


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning, som är en bankverksamhet med kontor beläget i Solna, söker vi just nu en Talent Acquisition Specialist till deras talent management-enhet. I rollen kommer du primärt arbeta med rekryteringen av nya trainees, där du självständigt driver processen från start till slut. Du kommer även arbeta tillsammans med erfarna Talent Acquisition Partners i övriga rekryteringsbehov inom organisationen.


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har tidigare erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser, från start till slut. Som person är du positiv, har en stark inre drivkraft och en vilja att utvecklas. Vidare ser vi att du är engagerad i ditt arbete och är serviceinriktad i alla led. Du har en god kommunikativ förmåga och fungerar lika bra i grupp, som självständigt.

Har du dessutom Certifiering i mastertester (MPA och ACE) och kunskap om att arbeta med EasyCruit ser vi det som starkt meriterande.


Du erbjuds

Du kommer att arbeta i en bransch som genomgår stora förändringar, på en arbetsplats som kännetecknas av entreprenörskap och äkta engagemang. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, med start omgående och löpande fram till februari 2020. Vid frågor gällande uppdraget är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!


Sökord: rekryterare, rekrytering, Talent Acquisition, HR. human resources, talent management.


Område:

Solna
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 9 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Talent Acquisition Specialist till bolag inom bank/finans