Jurek Bemanning

HR Specialist Workforce Planning

Drivs du av att vara en del av och av att bygga en toppmodern personalplaneringsstrategi och process?
Vi söker nu dig med stor erfarenhet av att arbeta med just arbetskraftplanering på både strategisk och operativ nivå. I detta uppdrag kommer du tillsammans med HR och ledare att sätta ihop en personalstyrka som gör att vi kan anpassa vår affärsstrategi med rätt blandning av människor och kompetenser.

Dina uppgifter kommer att omfatta att definiera en plan och en modell, stödjande verktyg och ett sätt att arbeta för både operativ och strategisk gällande personalstyrka. Detta är en spännande och varierande roll i en organisation som är både kreativ och dynamisk. Tempot är högt, och vi utmanar alltid varandra för att tänka utanför boxen. Vi tror på människor och uppmuntrar till nya idéer och egna initiativ.

För att lyckas i denna roll har du förmåga att agera både på strategisk och operativ nivå. Du är en duktig kommunikatör och bra på att bygga relationer. Du har ett genuint intresse för människor samt erfarenhet av att driva och motivera förändringar. Det kommer naturligt för dig att guida, inspirera och coacha HR och ledare i hur arbetskraftsplanering och analyser bidrar i arbetet.

Du kommer att tillhöra HR-funktionen (på IT-avdelningen). Vi är huvudsakligen ansvariga för övergripande processer, riktlinjer och verktyg rörande employer branding, rekrytering, kompetensutveckling, ledarskap, hälsa samt arbetsmiljö och arbetsrätt. Uppdraget kommer att placeras i Marievik.


Arbetsbeskrivning

- Tillsammans med HR och ledare sätter och genomför ni en övergripande arbetskraftsstrategi som gör att vår affärsstrategi kan anpassas med rätt blandning av människor och kompetenser.
- Definierar en plan och en modell, hittar stödjande verktyg och ett sätt att arbeta både operativ och strategisk.
- Utvecklar mätvärden för människor och data som är kopplade till arbetskraftsplanering som kan stödja i affärsbeslut.
- Rådgiva och ge specialkunskap inom området samt vägleda, inspirera och coacha HR och ledare hur arbetskraftsplanering och analyser av människor bidrar till vår affärsplan.
- Förändra ledarskap och kommunikation
- Stötta i hur vi framgångsrikt integrerar arbetskraftsplanering i våra andra processer och system.


Vem är du?

- HR-profil med utmärkt erfarenhet och kunskap om flexibel arbetsmiljöplanering.
- Minst 3 års erfarenhet av arbete på både operativ och strategisk nivå.
- Erfarenhet från att inrätta och genomföra en övergripande arbetsstyrkestrategi som arbetar med hela cykeln för att skapa, implementera och underhålla.
- Analytiska färdigheter och förmåga att översätta data till insikter.
- Tidshanteringsförmåga - levererar i tid.
- Van att jobba i en snabb miljö och förmåga att arbeta på flera projekt och uppdrag samtidigt.
- Lagspelare, utmärkt samarbetsförmåga, inklusive förmåga att hjälpa och coacha andra.
- Bra kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt.
- Meriterande om du har arbetserfarenhet från IT-organisationer och erfarenhet av att arbeta med olika verktyg för arbetskraftsplanering.


Du erbjuds

En spännande och varierande roll på ett internationellt bolag. Tjänsten är baserad i Marievik med start 29/4–2019 tom. 31/10–2019. I denna rekrytering samarbetar företaget med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.  

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!
 
 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Monia LetmarkAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 3 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Specialist Workforce Planning