Jurek

HR-specialist till utvecklande tjänst, Göteborg

Om tjänsten som HR-specialist

Som HR-specialist kommer du att arbeta nära första- och andra linjens chefer inom hela HR-området. Du har också en viktig roll som en rådgivare och du kommer att arbeta med att coacha och utmana kundens ledare till att bredda sina perspektiv och bli riktigt bra personalchefer!

 

Utöver detta har du också ansvar för förhandlingar, arbetsrätt och arbetsmiljö. I din specialistroll blir du kundens expert när det gäller arbetsrätt och du kommer att coacha både kollegor och chefer i utmanande förhandlingar, organisationsförändringar och disciplinärenden. Du kommer också att ha ett stort ansvar för att utveckla hur kunden arbetar med arbetsmiljö, rehabilitering och implementering av deras nya företagshälsovård.

 

Anställningen är belägen i Göteborg. Du kommer att rapportera till HR Manager Sverige och arbeta nära dina kollegor i HR-teamet.

 

 

Vem söker vi till denna roll?

Vi letar efter en erfaren person med flerårig erfarenhet inom hela HR-området och har troligtvis tidigare erfarenhet av rollen som HR-specialist. Rätt person för rollen är riktigt duktig på arbetsrätt och arbetsmiljö och har troligtvis arbetat mycket med fokus på detta tidigare. Vidare så tror vi at du är kommunikativ, lösningsorienterad och en doer som får saker och ting att hända!

 

Du som söker behöver också ha: 

• Kandidatexamen inom HR eller motsvarande

• Minst tio års HR-erfarenhet med bred kunskap inom hela HR-området. Erfarenhet från att arbeta inom en operativ verksamhet med huvudsakligen tjänstemän är en fördel.

• God erfarenhet av att arbeta med förhandlingar, anställningsförhållanden och svensk arbetsrätt, erfarenhet av att arbeta med Transportarbetarförbundet liknande fackföreningar är en fördel

• Erfarenhet av att arbeta som specialist inom arbetsmiljö eller rehabilitering, arbetsrätt eller förhandlingar

• Flytande svenska och engelska

• Körkort

 

 

Du erbjuds

En spännande roll som HR-specialist ute hos vår kund. Tjänstens omfattning är på 100% och tillträde sker så snart vi hittat rätt kandidat för rollen! Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att maila ansvarig konsultchef på Julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan!

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-specialist till utvecklande tjänst, Göteborg