Jurek Bemanning

HR-Specialist till statligt verk

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till statligt verk söker vi nu en HR-specialist till konsultuppdrag. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper tre månader med möjlighet till förlängning.

Rollen innebär att ge stöd till chefer i HR-frågor, så som ex rehabilitering, arbetsmiljö, anställningsfrågor, grupprocesser. Du kommer självständigt driva rekryteringsprocesser inklusive tester (kompetensbaserad rekrytering).

I arbetsuppgifterna ingår också:

  • Bemanningsplanering
  • Uppdatera och utveckla HR-processer och policys
  • Delta i projekt
  • Friskvårdsarbete
  • Viss administration (ex. RUT, Palasso)

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleutbildning exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning samt minst tre års aktuell erfarenhet från HR-arbete i statlig verksamhet. Du har mycket goda kunskaper i MS Office och något HR-system, gärna Palasso. Det är viktigt att du har viljan och förmågan att anpassa dig till de krav som ställs i ett statligt arbete, exempelvis offentlighetsprincipen. Vi ser att du har stor kunskap inom villkorsavtal och andra statliga förmåner. Du har erfarenhet av att driva kompetensbaserade rekryteringsprocesser samt erfarenhet av att fungera som chefsstöd i arbetsmiljöfrågor och rehabilitering.

Du har god förståelse för samt uttrycker dig tydligt i tal och skrift på svenska.

Du erbjuds

Ett uppdrag på statligt verk som HR-specialist. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper tre månader med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.  Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-Specialist till statligt verk