Jurek Bemanning

HR-Specialist sökes till kund inom offentlig sektor

Har du 3–5 års arbetslivserfarenhet inom HR och har erfarenhet som arbetsledare/chef samt har arbetat med rehabiliteringsärende. Just nu söker vi HR-specialist med inriktning rehabilitering och konflikthantering till uppdrag hos kund inom offentlig sektor. Blir du nyfiken? Sök redan idag!


Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta i konsultativ roll där du ger råd och stöd till chefer och projektledare i individ-ärenden som rör arbetslivsinriktad rehabilitering. Du kan även komma att jobba med grupper utifrån konflikthantering. Du samordnar rehabiliteringsinsatser och är sammanhållande i individärenden för hälsa- och rehabiliteringsfrågor gentemot den division du arbetar för. Du fungerar även som kontaktperson gentemot företagshälsovården och andra aktörer inom rehabiliteringsområdet.

Du kommer även att arbeta brett med övriga vanligt förekommande HR-frågor (detta gäller specifikt Programdivisionen men kommer även kunna förekomma på divisionen).

Din geografiska placering är centralt i Stockholm men det kan innebära resor då vår kund har närvaro i hela landet.


Vem är du?

Som person arbetar du proaktivt, har lätt för att samarbeta och tar ansvar för dina leveranser. Du trivs med att arbeta i förändring, bidra till effektiva lösningar och du har lätt för att hitta en balans mellan det strategiska, taktiska och det operativa. Du behöver känna dig trygg i svåra situationer och är modig och har mycket energi och driv. Du är en god kommunikatör, och upplevs av dina kollegor och de du jobbar gentemot som lösningsorienterad och strukturerad.

• Vi söker dig som har akademisk examen inom HR-området eller motsvarande.
• Du har minst 3-5 års erfarenhet inom HR.
• Du har tidigare i din roll som arbetsledare/chef eller HR jobbat med fokus rehabilitering. Det innebär att du: har drivit egna rehabiliteringsärenden, har erfarenhet av att jobba med karriärväxling för medarbetare, jobbat med avslut/exit för medarbetare
• Du är har erfarenhet av att jobba med företagshälsovården och känner mycket väl till rehabiliteringskedjan och arbetsgivarens rehabiliteringsansvar
• Du har erfarenhet av at stötta chefer vid konflikthantering inom arbetsgrupper


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start 20 januari 2020 och pågår till och med 20 december 2020. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: HR-konsult, Rehabilitering

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Kajsa Lidén


Ansök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-Specialist sökes till kund inom offentlig sektor