Jurek Bemanning

HR-specialist sökes för spännande konsultuppdrag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för en kunds räkning efter en erfaren HR-konsult med bred erfarenhet inom HR och dokumenterad erfarenhet av specialiserat arbete kring Compensation & Benefits. Du kommer att arbeta med utformning av policys, kompensationshantering, arbetsutvärderingar och lönehantering samt ha en central roll i utvecklingen av strukturer och processer inom C&B. Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt som initialt sträcker sig fram till årsskiftet.

 

 

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning inom HR eller likvärdigt, samt mer än 5 års erfarenhet av brett HR-arbete. Du har även dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta med C&B, goda kunskaper i arbetsrätt och kännedom kring kollektivavtal. Du har tidigare arbetat med pensioner, har god datavana och är flytande i engelska, både sett till tal och skrift.

 

Som person är du driven och har en förmåga att utveckla rutiner och processer tack vare bred kunskap kring olika verksamhetsområden inom HR. Du är dessutom noggrann och tycker om att arbeta med komplexa administrativa arbetsuppgifter. Vidare är du ansvarstagande och har en god förmåga att ta initiativ.

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom HR-området med fokus på Compensation & Benefits i en internationell organisation. Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på Jurek och arbeta i kundens verksamhet. För mer information kontakta Talent Manager Tilda Dahlberg på tilda.dahlberg@jurek.se

 

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post utan du söker via vår hemsida www.jurek.se

 

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Tilda Dahlberg

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-specialist sökes för spännande konsultuppdrag