Jurek Bemanning

HR-specialist inom IT-rekrytering till internationellt bolag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en HR-specialist inom IT-rekrytering till deras kontor på Kungsholmen. Detta är initialt ett konsultuppdrag med start omgående som kommer pågå i 12 månader, med chans till förlängning eller överrekrytering därefter.

 

I denna roll stöttar du bolagets chefer i hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning. Du kommer arbeta både högt och lågt från att arbeta operativt med bland annat annonsering, search och intervjuer till att medverka i strategiska diskussioner och beslut gällande rekrytering och employer branding.

 

 

Vem är du?
Till dessa tjänster söker vi dig som har minst 1 års erfarenhet av rekryteringsarbete inom IT. Du har ansvarat för hela rekryteringsprocesser, från kravprofil till anställning.

 

Som person är du driven och ambitiös samtidigt som du känner dig trygg med ansvar för hela rekryteringsprocesser. Vidare är du prestigelös och serviceinriktad, social och duktig på att nätverka. För att passa in hos vår kund har du ett stort engagemang och en positiv attityd.

 

Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska, då kundens koncernspråk är engelska.

 

 

Du erbjuds
En spännande roll i ett växande bolag inom digital innovation. Vår kund arbetar med spännande och innovativa uppdrag hos välkända varumärken. Bolagets företagskultur präglas av en god stämning och stark gemenskap. De är positiva, inkluderande och personliga samt har roligt tillsammans.


Detta är initialt ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som kommer pågå i tolv månader, med chans till förlängning eller överrekrytering därefter. Du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

 

Vi behöver få in din ansökan på engelska.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se  

 

Ansök på www.jurek.se.

 

 

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Data & IT HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-specialist inom IT-rekrytering till internationellt bolag