Jurek Bemanning

HR Specialist Compensation & Benefits till Marginalen Bank

Motiveras du av att arbeta i en modern verksamhet som digitaliserar och automatiserar processer? Trivs du i en roll som innebär en stor bredd och variation, där du kommer kunna göra skillnad? Är du dessutom vass på HR frågor, löner och förmåner och söker din nästa utmaning? Då kan du vara den vi söker till rollen som Kvalificerad HR Administratör hos Marginalen Bank!


Arbetsbeskrivning

I rollen supporterar du chefer och medarbetare i en bredd av HR-frågor. Du kommer ha ett helhetsansvar för HR system, lönekartläggningssystem och ärendelogg samt ansvara för HR-data och inrapportering för olika system och olika myndigheter.

Vidare kommer du, bland annat, arbeta med:
• Lönekartläggning, analys och kartläggning
• Ansvarig för Comp & Ben frågor inom Marginalen
• Att fungera som kontaktperson för Konsult AB Marginalen/löneadministration och en kontrollpunkt i löneutbetalningsprocessen.
• Första kontakt när det gäller HR support för anställda och chefer inom Marginalen
• Leda och driva diverse HR projekt
• Tillsammans med övriga HR-teamet utveckla och förvalta Marginalens Personalpolicys.


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har i grunden en relevant högskoleutbildning inom HR eller motsvarande samt cirka två till tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du sedan tidigare arbetat med löner och förmåner och känner dig bekväm inom området. Du är bekväm med att arbeta i och med HR-system, van vid rapportering och har goda kunskaper inom Excel. Har du dessutom erfarenhet från finansiell sektor, ser vi det som meriterande.

Du har en god administrativ förmåga och trivs i en bred och koordinerande roll. Utöver detta står du bakom våra värderingar och har inga problem att ta dessa till dina egna, det vill säga att du är:

Professionell – och behandlar andra med respekt. Du är även proaktiv och driver igenom fattade beslut.

Målinriktad – Du har ett högt driv och löser uppgifter på ett effektivt sätt. Du levererar i tid och med förväntad kvalitet.

Modern – Du tänker nytt och utanför ramarna. Du tar aktiv del i samhällsutvecklingen inom olika områden. Du vågar drömma och utmana för att möta kundernas framtida behov.


Vad Marginalen Bank erbjuder dig

Du kommer vara en viktig spelare i en prestigelös organisation där du får vara med och påverka processer och rutiner. Vi tänker nytt och utanför ramarna, är moderna, arbetar proaktivt och driver igenom fattade beslut. Vi ser till varje individ, dess unika förutsättningar och behov. Vi har en arbetsplats där medarbetarna känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder utveckling och flexibilitet för alla våra engagerade medarbetare

I denna rekrytering samarbetar Marginalen Bank med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, My Andersson, på 
my.andersson@jurek.se.

Låter detta som din nästa utmaning? Hör då av dig!

Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Marginalen Bank

Marginalen Bank Bankaktiebolag (publ) ingår i ESCO Marginalens konsoliderade situation, och står under Finansinspektionens tillsyn. Marginalen Bank erbjuder privatpersoner och företag enkla och tydliga banktjänster inom områdena låna, spara, kort, försäkring och pension. I koncernen ingår även Marginalen Core, som erbjuder företag och myndigheter tjänster inom Juridik, Inkasso, Ekonomiadministration och HR. Marginalen Bank är i sin tur ett moderbolag i koncernen som bildades i samband med att dotterbolagen Sergel Finans AB, Sergel Finans Oy samt Sergel Finans AS förvärvades från Telia Company i juni 2017. Finansbolagen äger och förvärvar kreditportföljer i respektive land. Marginalen Bank-koncernen har cirka 350 medarbetare fördelade på kontor i Stockholm, Borås och Sundsvall. Marginalen Bank ägs av moderbolaget Marginalen AB, är certifierat enligt ISO 9001:2015 och Marginalen Banks konton omfattas av den statliga insättningsgarantin.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Specialist Compensation & Benefits till Marginalen Bank