Jurek Bemanning

HR Specialist

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Har du också en bred erfarenhet av HR-frågor, vana av att driva projekt och är redo för nya utmaningar i en positiv arbetsmiljö - är detta jobbet för dig!

För kunds räkning har vi ett konsultuppdrag på sex månader och som för rätt person kan gå över i en anställning hos vår kund. Uppdraget startar omgående med hänsyn till en månads uppsägningstid.


Ditt uppdrag

Tjänsten som HR-partner är en spännande och utvecklande tjänst på vår kunds huvudkontor. Du kommer att vara en del av ett kompetent HR-team för koncern och koncernstab samt arbeta nära övriga HR-funktioner i bolaget. Som HR Partner arbetar du i en utvecklingsorienterad miljö som ställer höga krav på flexibilitet och vana att arbeta gentemot flera kontaktytor. Arbetet innebär spännande arbetsdagar med stor variation av arbetsuppgifter.


Några av dina arbetsuppgifter:

• En stor del av arbetet kommer vara att fortsatt projektleda pågående implementation av HR-system.
• Du har en samordnande roll i rekryteringsgruppen och ett övergripande ansvar för rekryteringssystemet, annonseringskanalerna i Sverige
och arbetet med de svenska facken.
• Tillsammans med utbildningschefen driver och utvecklar du även interna utbildningar.
• Andra arbetsuppgifter är att ansvara för medarbetarundersökningen och personalinformation på intranätet.


Din bakgrund

Har du bred erfarenhet av HR-frågor, vana av att driva projekt och är redo för nya utmaningar i en positiv arbetsmiljö då är detta jobbet för dig!

Vi söker dig som har en akademisk examen som personalvetare eller liknande samt minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Det är av stor vikt att du både har en djup och bred erfarenhet av HR-frågor, erfarenhet av projektledning och implementering av HR-system.

Du trivs i en roll med många kontaktytor och en bred variation av arbetsuppgifter. Du är engagerad, strukturerad och stimuleras av att arbeta mot högt ställda mål i en arbetsgrupp där flexibilitet, service och utveckling är en självklarhet.


För att trivas och lyckas behöver du

• Vara en serviceinriktad lagspelare. Stämningen är öppen och vänlig och alla hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör kunden till ett vinnande lag!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre.
Kunden eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Vad erbjuder vi dig?

Kunden är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom sin bransch i Norden. Det gör att de kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. Hos vår kund är det viktigt med gemenskap och att alla känner sig som en del av företaget. Flera år i rad har de blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående via Jurek Rekrytering & Bemanning. Låter detta intressant för dig får du gärna höra av dig till Cecilia som håller i detta konsultuppdrag. Henne når du på cecilia.hasslev@jurek.se eller på 073-341 41 98.
 
  
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Cecilia Hasslev 
0733414198


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 mars

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Specialist