Jurek Bemanning

HR-Partner till Paulig Group

Paulig Group, med varumärken som Risenta och Santa Maria söker efter en ny kollega som kan bidra till vår tillväxtresa. Känner du dig lockad att arbeta i en värderingstyrd organisation med välkända varumärken och har några års erfarenhet av brett HR-arbete i ryggsäcken hoppas vi att du visar ditt intresse!

Paulig Groups HR-avdelning står inför många spännande utmaningar och vi behöver därför utöka vårt team med ytterligare en HR-Partner som kommer att arbeta mot våra fabriker i Landskrona, Mölndal och Mölnlycke samt vårt lager i Kungsbacka.

Arbetsbeskrivning

Tror du på behovet av en HR-Funktion i en framgångsrik och värdebaserad organisation? Och är du en engagerad HR-Partner som ser utveckling och förändring som en naturlig del i vardagen? I sådana fall kan detta vara något för dig.

Som HR-Partner på Paulig Group arbetar du aktivt med att involvera samtliga bolag i den gemensamma missionen "exploring great taste". Du kommer att arbeta mycket som förändringsambassadör, där du i din partnerroll förväntas hjälpa cheferna att engagera sina anställda kring värderingar, strategier och mål för verksamheten, detta genom att arbeta konsultativt i operativa HR-frågor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Operativ support till fabriks- och lagerchefer
• Arbetsrätt och fackliga förhandlingar
• Stöttning vid rekryteringar
• Hälsa, friskvård och rehab
• Implementera, utveckla, driva och ge stöd i gemensamma HR-processer
• Ansvara för HR-relaterade projekt

Du utgår från kontoret i Mölndal men du kommer tillbringa mycket av din arbetstid i våra fabriker. Du tillhör ett team om 4 engagerade HR-kollegor och du rapporterar till HR-Direktör.

Vem är du?

Vi ser att du har en utbildning inom personalvetenskap eller liknande samt några års erfarenhet från liknande roll. Erfarenhet av att ha arbetat i ett tillverkande eller producerande bolag i fabriksmiljö är starkt meriterande. Vidare ser vi att du tidigare drivit fackliga förhandlingar och har erfarenhet av rehabiliteringar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du trygg i din HR-roll, vågar ifrågasätta och ställa krav mot kollegor likväl som chefer och dessutom vågar uttrycka och genomföra nya tankar och idéer. Du har viljan och drivkraften att arbeta värdeskapande och med din pedagogiska förmåga bidrar du med lärande i organisationen. För att trivas i denna roll föredrar du att arbeta operativt framför att arbeta strategiskt.

Då vi arbetar med ett styrkebaserat arbetssätt vill vi att du ska vara duktig på att utnyttja både dina egna och andras styrkor för att nå ett så gott resultat som möjligt.

Stämmer detta in på dig skulle vi gärna vilja se dig i vårt team!

Mer om oss

Paulig är ett internationellt familjeföretag som producerar livsmedel och är känt för sina högklassiga varumärken och tjänster. Företagets affärsområden är Coffee, Paulig Foods och Snack Food. Företagets varumärken är Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green och Poco Loco. Paulig har 1 900 anställda i 13 länder. Omsättningen 2016 uppgick till 917 miljoner euro. Läs mer på www.pauliggroup.com.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Paulig Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi behandlar ansökningar löpande, så välkommen in med din intresseanmälan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Maria Holmberg på tel.nr 0761 83 55 24 alternativt via mail: maria.holmberg@jurek.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 juni . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-Partner till Paulig Group