Jurek

HR Partner till långsiktigt uppdrag i Stockholm

Är du en trygg, engagerad och nyfiken HR-konsult som inom kort finns tillgänglig för nytt uppdrag? Har du erfarenhet från det breda HR-arbetet, är trygg i arbetsrätten och trivs när du både får arbeta operativt och strategiskt? Då kan vi ha ett spännande uppdrag för dig!

 

Arbetsbeskrivning

För vår kund, som är ett service- och installationsföretag, söker vi nu en HR Partner för uppdrag med start i början på april och löpande ett år framåt. I rollen kommer du jobba dedikerat mot en specifik region i verksamheten, i tätt samarbete med regionchef, avdelningschefer och filialchefer. Du ingår i regional ledningsgrupp och bidrar med ett proaktivt HR-stöd. I rollen kommer du arbeta högt som lågt, där du både driver de årliga HR-processerna och bidrar till strategi i ledningsgrupp. Du tillhör ett HR-team om fem ytterligare HR Partners och rapporterar till HR-chef.

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har minst fem års erfarenhet från en bred roll inom HR, troligen från rollen som HR Partner/HR Business Partner. Du är van att stötta chefer i hela spektrat av HR-frågor och känner dig trygg som en del av ledningsgrupp. Har du sedan tidigare erfarenhet av organisationer bestående av både kollektivare och tjänstemän ser vi det som ett stort plus, men inte ett krav. Som person blir du troligen beskriven som öppen, samarbetsvillig och engagerad. Du delar gärna kunskap och trivs som den del av ett team där humor finns och där man jobbar tillsammans.

 

Om ansökan

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start så snart som möjligt och löpande cirka ett år fram. Vår kund har sina lokaler placerade strax söder om city och för att bäst möta verksamhetens behov förväntas du ha din primära arbetstid på kontoret. Vid frågor rörande uppdraget är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, så visa ditt intresse eller hör av dig direkt om du är nyfiken.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Partner till långsiktigt uppdrag i Stockholm