Jurek Bemanning

HR - Partner till Bravida i Västerås

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Arbetsbeskrivning

Rollen som HR-partner inom division Nord är en spännande och utmanande tjänst i en utvecklingsorienterad organisation. Bravidas gemensamma arbetssätt i HR-teamet kännetecknas av gott samarbete, stort eget ansvar, och ett prestigelöst förhållningssätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om när det händer mycket och har förmågan att snabbt växla mellan olika frågeställningar och utmaningar.

Division Nord i Bravida sträcker sig från Kiruna i norr till Linköping i syd och består av totalt 1600 medarbetare, som arbetar inom fem olika regioner. HR-organisationen inom division Nord består av en HR-chef och två HR-partners, som utgår från Västerås.

Som HR-partner arbetar du som stöd till divisionens chefer inom HR hela området, samtidigt som du förväntas bidra i divisions- och koncerngemensamma projekt. Arbetet med HR-frågor på Bravida innebär arbetsdagar med stor variation i arbetsuppgifterna. Du kommer att ansvara för;

- Rekrytering och brandig
- Chefsstöd 
- Utbildning
- HR-administration
- MBL-förhandlingar
- Utvecklingsprojekt
- Rehabilitering

Vem är du?

Vi söker dig som har bred erfarenhet av HR-frågor och är redo för att ta nästa steg i din karriär. Du har ett positivt sätt, är engagerad och tycker om att ge service. Du som söker har akademisk examen som personalvetare eller motsvarande, med minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Du trivs i en roll med många kontaktytor och en bred variation av arbetsuppgifter. Resor ingår i tjänsten. Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig från sommaren tom januari 2019.

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll hos Bravida i Västerås, ett företag med driv och engagemang. Du kommer initialt att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning då detta är ett föräldravikariat på minst 6 månader med start i augusti. För rätt person finns det stora möjligheter till förlängning hos kund. Du kan antingen vara underkonsult eller anställd som konsult via Jurek och vara uthyrd till Bravida. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Augusti

Lön

Enl. ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 juni . Arbetsort : Västerås

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR - Partner till Bravida i Västerås