Jurek

HR - partner sökes till Trafikverket i Borlänge!

Vi söker en HR - partner till Trafikverket i Borlänge! Har du en avslutad kandidatexamen inom området och minst 3 år av brett HR- arbete?

Är du tillgänglig för ett spännande och långt uppdrag med start v. 33?  

Välkommen med en ansökan redan idag! 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR - partner kommer du arbeta i kärnverksamheten - som medlem i ledningsgrupperna och som ett viktigt stöd till chefer, i grupp och individuellt. Arbetet är både strategiskt och operativt med olika uppdrag och projekt, där man driver implementering och genomförande av verksamhetens HR-processer i "sina" ledningsgrupper. Du kommer få delta i utveckling, genomförande och uppföljning av verksamhetens strategier och planer. Utifrån verksamhetens behov kommer du få stödja chefer att ständigt förbättra och utveckla organisationens och medarbetarnas prestation. I rollen kommer du få proaktivt stötta och styra verksamheten avseende HR-aspekter och HR-konsekvenser av verksamhetsbeslut.

 

Vem är du?

Som person förväntas du på ett effektivt, framtidsorienterat och på ett professionellt sätt uppmärksamma och identifiera behov samt ge kvalificerat stöd och driva det operativa arbetet. Vidare visar du på god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska.

 

Du uppfyller följande; 

• Högskoleexamen från PA-programmet eller med beteendevetenskaplig inriktning minst,180 hp

• Minst 3 år inom yrkesområdet HR

• Har erfarenhet av ledningsgruppsarbete under minst 1 år

• God samarbets- och kommunikativ förmåga samt lyhördhet.

• Erfarenhet av att hantera intressekonflikter och förhandlingar

• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100%, motsvarande 40 timmar i veckan. Uppdraget förväntas starta under v. 33 och pågår i 12 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Talent AB och vara uthyrd till vår kund i Borlänge. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elvira Björebäck på Elvira.Bjoreback@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område

Borlänge

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Borlänge . Publicerat : 6 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR - partner sökes till Trafikverket i Borlänge!