Jurek

HR Operations Specialist till kund i centrala Stockholm

För kunds räkning söker vi just nu en HR Operations Manager för uppdrag med start så snart som möjligt och löpande cirka fyra månader framåt. Denna kund är verksamma inom datakommunikation och är just nu inne i en spännande fas där de håller på att bygga och implementera en nordisk HR-funktion.

 

 

Om uppdraget

I rollen som HR Operations Manager kommer du tillhöra ett HR Operations & Analytics team bestående av tre HR Koordinatorer. Detta team ansvarar för all operationell HR för den svenska delen av verksamheten, i ett tätt samarbete med såväl HR Business Partners som HR-kollegor i övriga Norden.

 

Ditt ansvar som HR Operations Manager kommer dels vara att arbeta brett med HR-stöd, framför allt mot organisationens linjechefer, men också att agera coachande och vägledande gentemot övriga teamet – framförallt i arbetsrättsliga frågeställningar.

 

 

Vem vi söker

Personer vi söker till detta uppdrag kommer med en bred bakgrund inom HR och känner sig trygg i alla processer över HR-året. Har du sedan tidigare konsultat och är van vid att sätta dig in i nya sammanhang, tror vi att det är till din fördel. Vidare är du trygg i arbetsrätten och är van att arbeta mot facklig part och att hantera fackliga förhandlingar.

 

För att passa i teamet är det viktigt att du är en prestigelös lagspelare, som helt enkelt är behjälplig där det behövs. Du har enkelt för att skapa goda relationer och har en "can do" attityd. Du är van att hantera flera parallella projekt och trivs i en föränderlig miljö.

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med önskvärd start under juni. Uppdraget kommer initialt löpa cirka fyra månader på heltid, med chans till förlängning för rätt person. Vår kund har sitt kontor placerat centralt i Stockholm. Vid frågor rörande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, så skicka gärna in din ansökan direkt eller hör av dig!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Operations Specialist till kund i centrala Stockholm