Jurek Bemanning

HR- och löneadministratör till internationellt bolag i Kista

Nu söker vi dig som har minst två års erfarenhet av lönearbete från ett internationellt företag. Är du affärsorienterad, självständig och analytisk? Då är det dig vi söker!


Arbetsbeskrivning

För en kunds räkning söker vi nu en HR- och löneadministratör. Kontoret är beläget i Kista och är ett stort, internationellt bolag. I rollen kommer du att administrera löner, försäkringar och pensioner för alla nordiska länder och assistera HR-avdelningen med rapporter och statistik. Du kommer ha många kontaktytor i organisationen samt med dem externa löneparterna.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Administrera löner, försäkringar och pensioner 
  • Ladda upp löner i det interna HR-systemet
  • Uppdatera Masterdata
  • Assistera HR-avdelningen med statistik och rapporter 
  • Stötta i rekryteringsprocesser - med urvalsselektering, intervjubokning, referenstagning etc
  • Assistera i Employer Branding-initiativ


Vem är du?

För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet som löneadministratör i en internationell organisation samt erfarenhet av att hantera svenska löner. Du har hanterat försäkringar och pensioner samt är systemvan. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

 

Som person är du affärsorienterad, flexibel och självständig. Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna och en god analytisk förmåga. Du är kommunikativ och har ett proaktivt arbetssätt.


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst på ett internationellt bolag, med goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos vår kund. Uppdraget är initialt på två år, med chans till förlängning för rätt person. Vår kund sitter i Kista och tjänsten är på heltid. Startdatum är omgående.

 

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Notera att vi inte tar inte emot ansökningar via e-post.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 
Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 mars

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR- och löneadministratör till internationellt bolag i Kista