Jurek

HR- och bemanningsansvarig till Bonliva

Vill du arbeta hos Sveriges största bemannings- och rekryteringsaktör inom vård och omsorg? Bonliva växer och söker nu dig som vill vara med på en framgångsresa och stötta upp bemanningsenheten som HR- och bemanningsansvarig. Vill du förbättra framtidens vård och hälsa, är en driven och lösningsorienterad person? Älskar du att knyta nya kontakter och vill arbeta relationsbyggande? Då kanske detta är ett jobb för dig!


Arbetsbeskrivning

Bonliva är i en tillväxtfas och söker nu en HR- och bemanningsansvarig till huvudkontoret i Stockholm.

Som HR- och bemanningsansvarig kommer du ansvara för bemanningen av vårdkonsulter. Du kommer att bygga upp ditt egna närverk av vårdkonsulter och matcha dessa mot uppdragsgivare inom vården och därigenom skapa ett samarbete mellan kund och konsult. Du ansvarar även för hela logistiken bakom rekryteringsprocessen och ansvarar för att kvalitetssäkra samarbetet, från första kontakt med konsult till avtalsskrivning.


Vem är du?

Du är en målmedveten person som älskar att skapa kontakter och drivs av relationsbyggande. Du trivs i en miljö där du får arbeta mot uppsatta mål och arbeta i ett högt och fartfyllt tempo. För att trivas i rollen så sporras du av att bygga relationer och arbeta med ett lösningsfokuserat synsätt. Du är självständig och har en hög ambition av att lyckas samtidigt som du tar stort ansvar för ditt arbete.

Du har en relevant utbildning inom PA, HR, ekonomi eller motsvarande. Du har tidigare arbetat i en kommunikativ roll och det ses som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från HR, bemanningbranschen eller från vårdsektorn.


Du erbjuds

En spännande och utvecklande roll i ett tillväxtbolag inom vårdbemanning. På Bonliva finns det goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna.

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående. I denna rekrytering samarbetar Bonliva med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta my.andersson@jurek.se. Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om verksamheten

Bonliva står för den goda kraften, för en mer jämlik vård och omsorg, för ett bättre liv. Vår strävan är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft där det behövs, och ingen patient eller klient ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge. Med jämlikhet och förbättringsglädje som ledord bemannar och rekryterar vi inom hälso- och sjukvård i Sverige och Norge med högt kvalitetssäkrade och engagerade vårdkonsulter; läkare och sjuksköterskor inom psykiatri, kirurgi, primärvård, oftalmologi, radiologi och medicin samt med socionomer, terapeuter och medicinska sekreterare. Sedan starten 2011 har vi arbetat nischat för att lättare kunna erbjuda alla vårdkonsulter rätt förutsättningar inom sitt medicinska område. 

Läs mer på 
www.bonliva.se


Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

My Andersson
my.andersson@jurek.se
Ansök nu

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 december

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR- och bemanningsansvarig till Bonliva