Jurek Bemanning

HR Manager till bolag i Norrort

Har du en bred bakgrund inom HR, erfarenhet från produktionsbolag och söker din nästa utmaning? Trivs du i roller där du har stort eget ansvar, många kontaktytor och möjlighet till påverkan? Vill du arbeta såväl operativt som strategiskt? Då kanske denna roll, som HR Manager, kan vara något för dig?


Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Manager kommer du ansvara för allt HR-arbete kopplat till en av bolagets specifika verksamheter, i Märsta. Du kommer ha stöd av centrala resurser inom områdena lön, rekrytering och utbildning. I dina arbetsuppgifter ingår att stödja och samverka med chefer och medarbetare inom produktions- och R&D avdelningarna på den specifika orten. Du kommer arbeta såväl operativt som strategiskt i en uttalad produktionsmiljö, men samtidigt ha många internationella kontakter och samarbeten.

Du ingår i ledningsgrupp och rapporterar till den Nordiska HR-chefen.


Vem är du?

För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du har god erfarenhet av att arbeta inom företag med både produktutveckling och produktion. Du får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat i en internationell miljö, med fördel i en matrisorganisation. Vidare har du flerårig erfarenhet som HR Manager/HRBP eller motsvarande och är trygg inom hela HR-spektrat.

För att trivas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och att du drivs av att se deras utveckling. Du är lösningsorienterad, har enkelt för att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs när du får ta ett stort eget ansvar och du har en förmåga att strukturera upp såväl arbetsuppgifter som processer.

Du är flytande i engelska och svenska, såväl i tal som skrift.


Du erbjuds

En spännande roll som innebär ett stort eget ansvar, många samarbeten runt om i organisationen samt möjlighet att vara med och påverka direkt i ledningsgrupp. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, med start omgående och löpande cirka fyra månader framåt. Vid frågor kring rollen är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så känner du dig träffad av annonsen – sök redan idag!

Sökord: HR Manager, HR-chef, Human Resources, HR, HRBP, HR Partner, HR Business Partner.

Område:
Upplands Väsby
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 17 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Manager till bolag i Norrort