Jurek

HR Manager till Andritz AB

Är du en naturlig ledare med passion för att både leda och utveckla team? Ser du en framtid i en global organisation där du har det yttersta ansvaret för all lokal HR verksamhet? Då är det dig vi söker till denna spännande tjänst som HR Chef hos Andritz AB.

 

Som HR Chef för Andritz AB arbetar du främst operativt tillsammans med det lokala HR-teamet. Visst strategiskt arbetet samt kontakt med den globala HR-organisationen förekommer också. Du rapporterar till VD och ingår i Andritz AB:s ledningsgrupp.

 

Tillsammans med övriga HR-teamet stöttar du chefer på alla våra kontor i Sverige med bland annat hantering av talanger och prestation, kompensation och förmåner, organisationsförändringar, medarbetarrelationer, arbetsrätt och i viss mån global rörlighet. Eftersom Andritz globala strategi är "Tillväxt och lönsamhet" står fusioner och förvärv på agendan då och då.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Samarbeta med ledningsgruppen och driva HR-perspektivet på aktuella ämnen som diskuteras inom organisationen.

• Ansvara för bolagets årliga HR-processer samt stödjande arbete kring medarbetarnas livscykel inom organisationen.

• Leda utveckling och förändring som stödjer lokala och globala initiativ.

• Ge rekommendationer till organisationen och synkronisera HRs mål i linje med organisationens mål.

• Leda arbetsrättsliga processer inklusive frågor kring kollektivavtal och fackliga förhandlingar.

• Bygga, leda och inspirera HR-teamet.

 

 

Vem är du?

Personen som vi söker för denna roll har en akademisk examen inom HR eller motsvarande erfarenhet. Vi ser även att du har gedigen kunskap inom svensk arbetsrätt och har erfarenhet av arbete med kollektivavtal samt förhandlingar med fackförbund.

 

Vi vill att du som person ska ha förmågan att bygga starka relationer på alla nivåer i en organisation samt att du kommunicerar utan problem både på svenska och engelska.

 

Som person blir du ofta beskriven som lyhörd, kommunikativ och engagerad. Du är trygg i dig själv och din kompetens, med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya sammanhang och bidra.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 28 november 2021, men vi kommer att börja kalla till intervjuer löpande och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning och strat sker så start som möjligt i överenskommelse

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Cecilia Hasslev Billing, 073-341 41 98, cecilia.hasslev.billing@jurek.se

 

Sökord: HR, Human Resources, HR Manager, HR-chef, HR BP

 

 

Om Andritz

Every day, ANDRITZ continues to deliver successful innovative solutions to our customers globally. Why are we so successful? Because we are passionate and love what we do! We are at the forefront of future engineering technologies, with solutions that ensure the success of our clients in key industries that are shaping the future of the world we live in.

 

https://www.andritz.com/careers-en

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Igår . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 november

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Manager till Andritz AB