Jurek

HR-manager sökes till utvecklande roll inom restaurangbranschen

Nu finns möjligheten att axla rollen som HR-manager på en av Göteborgs trevligaste arbetsplatser! Vill du arbeta i en organisation som ligger i framkant inom restaurangbranschen och dessutom sitter på ett riktigt härligt kontor mitt i centrala Göteborg? Lockas du av att arbeta i en snabbrörligmiljö med korta beslutsvägar, en variationsrik arbetsdag och nytänkande kollegor? Isåfall tycker jag att du skall läsa vidare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som HR-manager hos vår kund kommer du att arbeta med HR-frågor på såväl operativ som strategisk nivå. Du har en central roll på företaget där du säkerställer att värderingar, vision och varumärke efterlevs i alla led i organisationen. Du kommer också att arbeta med chefsstöd och coaching av operativa ledare. Vid rekrytering ansvarar du för att kvalitetssäkra processer och som stöd för rekryterande chef.

 

Utöver dessa roliga och utvecklande arbetsuppgifter så är du ansvarig för att säkerställa att policys, processer och rutiner kring HR-arbetet finns på plats och är implementerade ute i verksamheten. Vid situationer som kräver förhandlingar så har du ansvar för den fackliga samverkan.

 

I rollen som HR-manager får du chansen att påverka, bidra och komma med nya förslag och idéer på hur organisationen alltid ligger i framkant och både behåller de medarbetare som redan är på plats – men också är det självklara valet för nya talanger inom restaurangbranschen!

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Önskad start är snarast möjligt, men senast 1 juli.

 

 

Vem är rätt person för rollen som HR-manager?

Vi tror att rätt person för denna roll har arbetat några år i en bred HR-roll så som HRBP, HR-generalist eller motsvarande där du har hanterat alltifrån chefsstöd, rekryteringar, on- och offboarding till fackliga förhandlingar och rehabiliteringsärenden. Du har troligtvis läst personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning.

 

Som person är du trygg, självgående och har en god förmåga att plocka fram det bästa ur dina kollegor! Att arbeta i en roll där du både arbetar operativt och strategiskt är något som lockar dig och du är mycket prestigelös i ditt arbetssätt. Du har förmågan att strukturera upp ditt arbete och se vad som behöver prioriteras för stunden och kan lätt skifta fokus. Då du har flertalet kontaktytor både i och utanför organisationen tror vi att du är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i såväl tal- som skrift.

 

Då kunden är verksam inom restaurangbranschen är det ett stort plus om du har tidigare erfarenhet inom denna men inget krav, det viktigaste är att du har kompetensen och viljan att bedriva ett så bra HR-arbete som möjligt!

 

 

Du erbjuds

En fantastisk möjlighet att axla rollen som HR-manager på en riktigt rolig arbetsplats inom restaurangbranschen – du kommer dessutom sitta på ett modernt & trevligt kontor med härlig utsikt över Göteborgs takåsar. Detta är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning & start sker omgående men senast 1 juli.

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag! Vid frågor går det fint att maila ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 juni

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-manager sökes till utvecklande roll inom restaurangbranschen