Jurek

HR- & lönekoordinator till spännande bolag i Solna

Har du en tidigare bakgrund inom HR & lön och söker din nästa utmaning? Tycker du det är roligt att kombinera HR, ekonomi och lön? Trivs du som bäst när du får arbeta brett och varierat och ta ett stort eget ansvar? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR & lönekoordinator hos vår kund kommer du arbeta brett, både inom HR och ekonomi. Vår kund håller just nu på att outsourca sin lönefunktion, ett projekt du initialt kommer få vara delaktig i. Du kommer arbeta tätt tillsammans med bolagets lönepart och fungera som kontaktperson och kravställare. Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

 

• Tolka och förklara kollektivavtal för medarbetare och chefer

• Kontaktperson för medarbetare vid frågor och funderingar som rör lön

• Rapportering till koncernledning

• Löpande uppdatering och underhåll av personalsystem (SAP)

• Utbildning av nya medarbetare i HR-systemet.

 

Du kommer även stötta upp bolagets ekonomifunktion, exempelvis med stöd i kundreskontra och kontering. Du ges här stort utrymme att självständigt påverka din arbetssituation, beroende på vart ditt intresse ligger. På sikt finns flera utvecklingsmöjligheter.

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har antingen en bakgrund inom ekonomi eller HR/lön. Vi ser att du har god insyn i löneprocessen och har du dessutom erfarenhet av att arbeta gentemot en outsourcad lönepart är det starkt meriterande. Vidare har du tidigare arbetat med ekonomirelaterad administration. Som person blir du ofta beskriven som noggrann och strukturerad. Du har enkelt för att samarbeta och trivs i en roll som innebär ett stort eget ansvar.

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start omgående och löpande sex månader framåt, med chans till överrekrytering hos kund. Du erbjuds en bred och varierad roll med goda chanser att själv påverka din roll och arbetssituation. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord: HR administratör, HR Koordinator, löneadministratör, lönekoordinator, ekonomiassistent.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR- & lönekoordinator till spännande bolag i Solna