Jurek

HR & Lönekoordinator till internationellt bolag i Göteborg!

Vill du bli en del av ett engagerat och växande företag? Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som HR & Lönekoordinator på ett internationellt bolag i centrala Göteborg! Detta är ett konsultuppdrag med flexibel start i augusti som sträcker sig till december, med väldigt goda möjligheter till förlängning.

 

 

Uppdragsbeskrivning och huvudansvar

Som Löne- & HR-koordinator kommer du att ansvara för lönebearbetningen för cirka 135 medarbetare, främst för anställda i Sverige men också i Norge och Danmark. Du kommer att ansvara för att samordna och förbereda löneuppgifter och säkerställa leveransen av lönerna. Du kommer också att ansvara och genomföra de rapporteringar som är kopplade till lön och uppdatera och underhålla bolagets HR-system.

 

 

Vem söker vi till rollen?

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet inom löneadministration och har god förståelse för flödet inom lönehantering. Du har med fördel ett stort intresse för siffror och noggrannhet bör vara en naturlig egenskap hos dig. För att trivas i rollen har du lätt för att anpassa dig efter rådande situation och hjälper till där det behövs. I rollen som Löne- & HR-koordinator kommer du ha många kontakter med företagets medarbetare, chefer och även externa parter, därför är det viktigt att du är pedagogisk och tydligt i ditt sätt att kommunicera.

 

Kvalifikationer

• Eftergymnasial utbildning i ekonomi, lön eller likvärdigt relevant område

• Minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete med lön

• Goda kunskaper inom löneadministration

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

 

 

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som HR & Lönekoordinator i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start flexibel start i augusti som sträcker sig till december, med väldigt goda möjligheter till förlängning.

 

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 23 juni

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR & Lönekoordinator till internationellt bolag i Göteborg!