Jurek

HR Koordinator till spännande vikariat hos ALD Automotive

Blir du ofta beskriven som engagerad, strukturerad och ansvarstagande? Är du en stjärna på administration och vill ta nästa steg i din HR-karriär? För ALD Automotives räkning söker vi just nu en HR Koordinator för ett föräldravikariat med start omgående och löpande sex månader framåt.

 

Lockas du av en bred roll, där du ges ett stort eget ansvar och får verka i en internationell miljö? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Koordinator kommer du arbeta tätt tillsammans med ALD Automotive Sveriges HR-chef, där ni två utgör HR för den svenska delen av verksamheten. Du kommer arbeta brett inom HR och supportera i alltifrån rekrytering till offboarding, med tyngdpunkt på administration. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

 

• Rekrytering: annonsering, urval, intervjuer och referenstagning

• Rapportering av nyckeltal: statistik och rapporter

• Administration kopplat till årliga HR processer (onboarding, mål och utvecklingssamtal, lönerevision, arbetsmiljö, medarbetarundersökning och fackliga förhandlingar)

• Dokumentation och underhåll av policydokument och personalhandbok

• Support och administrativt stöd till ALD:s högsta ledningsgrupp

 

 

Du erbjuds

Här ges du en chans till en varierad och bred roll, där du kommer få supportera organisationen inom hela HR spektrat. ALD Automotive Sverige har sitt kontor beläget i Täby och du kommer bli en del av ett dynamiskt och internationellt bolag.

 

ALD har en stark tro på att kombinera föräldraskap och karriär genom planering, distansarbete och flexibilitet. De har utvecklat en flexibel och uppskattad policy för möjlighet att arbeta hemifrån upp till tre arbetsdagar i veckan. ALD värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande oavsett ålder eller etnisk bakgrund. Självklart har de kollektivavtal och erbjuder också en rad förmåner. I rollen erbjuds bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, gym på kontoret, team-aktiviteter med mera.

 

 

Vem är det vi söker?

För att vara rätt person för denna roll har du en stark administrativ förmåga och trivs i en roll som innebär att arbeta högt som lågt. Du trivs när du får ta ett stort eget ansvar och du har en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt.

 

I grunden tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande. Vi ser att du hunnit samla på dig något eller några års arbetslivserfarenhet, med fördel från rekrytering. Du känner dig trygg i hela rekryteringsprocessen, med en förmåga att agera specialist gentemot de chefer du supporterar. Har du dessutom erfarenhet av testverktyg samt av att ha arbetat med HR administration ser vi det som ett stort plus.

 

Vidare ser vi att du:

• Är strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt

• Har en god kommunikativ förmåga

• Är flexibel i ditt sätt och trivs i en dynamisk och föränderlig miljö

• Har goda systemkunskaper och enkelt för att navigera i såväl rekryteringssystem som Excel

• Är flytande i både engelska och svenska, i såväl tal som skrift

 

Rollen är ett vikariat hos ALD med start omgående och löpande sex månader framåt. I denna rekrytering samarbetar ALD Automotive med Jurek HR. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer sker löpande, så låter detta som din nästa utmaning – sök direkt!

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: rekryterare, HR-administration, rekrytering, HR, HR Koordinator, HR Coordinator. 

 

Område: Täby

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 14 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Koordinator till spännande vikariat hos ALD Automotive