Jurek

HR-koordinator till roligt uppdrag på deltid, Göteborg

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en HR-koordinator till ett uppdrag på ett spännande bolag i centrala Göteborg. I denna roll kommer du att arbeta med HR-support via telefon och mail till dina kollegor i organisationen. Exempel på de arbetsuppgifter som kan ingå i rollen är att besvara frågor gällande kontrakt, tidsrapportering, löner med mera. Du kommer att ha en varierande och rolig arbetsdag där du verkligen får chansen att utveckla dina kunskaper inom HR och samla på dig värdefull erfarenhet inför framtiden.

 

Uppdraget är en konsultanställnig med start omgående som sträcker sig minst 2-3 månader framåt, med chans till förlängning. Uppdragets omfattning är på 50-60% och det finns flexibilitet i hur denna tid fördelas. Detta är en god möjlighet för dig som vill få chansen att utvecklas i en spännande organisation på ett riktigt trevligt kontor i centrala Göteborg.

 

 

Vem söker vi till denna roliga roll?

Vi söker dig som trivs i en supporterande roll och har intresse för HR-frågor. Kanske läser du personalvetarprogrammet idag och söker det perfekta extrajobbet? Det viktigaste är att du serviceminded, positiv och har ett stort intresse för hela HR-området. Du är duktig på att prioritera bland dina arbetsuppgifter och trivs med att arbeta med olika ärenden parallellt. Är du redo för att samla på dig värdefull kompetens inom HR och dessutom arbeta på en riktigt trevlig arbetsplats är detta troligtvis helt rätt för dig!

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag om 50-60% - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 27 september

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-koordinator till roligt uppdrag på deltid, Göteborg