Jurek

HR-koordinator till internationellt fastighetsbolag

Har du erfarenhet av HR-administrativt arbete och ett intresse för system och utveckling av processer och rutiner? Vill du arbeta i koordinerande och social roll i en internationell kontext? Då kan du vara vår kunds nya HR-koordinator.

 

Om rollen

I rollen som HR-koordinator kommer du att vara en viktig del i HR-funktionen och arbeta med att hantera olika HR-administrativa uppgifter, samt supportera chefer och anställda i HR-relaterade frågor. Totalt består organisationen av 700 anställda, varav 130 personer arbetar i Sverige. Du kommer att tillhöra ett mindre HR-team i Sverige och rapportera till en HR-chef som sitter i Finland.

 

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden innefattar bland annat:

- Löpande HR-administrativt arbete

- Stödja chefer och anställda i HR-relaterade frågor

- Ansvar för administration, koordinering och kontakt med externa parter inom lön, pension och försäkringar

- Administration och underhåll i HRIS-systemet

- Arbeta med on- och offboardingprocessen för nyanställda

- Bidra till utveckling och förbättring av processer och rutiner

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en HR-administrativ roll där du har skapat dig en förståelse för den svenska arbetsrättens lagar och bestämmelser, samt lön och kompetensområdet. Kanske har du tidigare haft en roll som HR-assistent och ser detta som nästa steg i karriären? Vidare söker vi dig som har kunskap och erfarenhet av systemhantering och trivs med att utveckla och effektivisera HR-processer. Då koncernspråket hos vår kund är engelska ser vi att du är bekväm med det engelska språket i tal och skrift.

 

Som person ser vi att du har ett intresse för HR-administration och trivs i en koordinerande och supporterande roll. Du har ett engagemang och vilja inför att ta till dig av ny information, samt har lätt för att samarbeta med andra personer både inom och utanför organisationen. 

 

Om uppdraget och ansökan

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt och ett år framåt. Här kommer du att få tillträda en internationell och vänlig organisation, vars svenska HR-team sitter i centrala Stockholm. Låter detta som rätt möjlighet för dig är du välkommen att skicka in CV och ansökan på engelska. Vid frågor om tjänsten går det bra att höra av dig till ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 maj

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-koordinator till internationellt fastighetsbolag