Jurek

HR-koordinator med systemintresse till Svensk Exportkredit

Vill du vara med på en spännande förändringsresa och bidra till att utveckla, modernisera och digitalisera HR-funktionen? Har du en bred erfarenhet av HR-administrativt arbete och ett brinnande intresse för system och utveckling av processer och rutiner? Då kan du vara SEK:s nya HR-koordinator!

 

Svensk Exportkredit befinner sig på en utvecklings- och föränderingsresa och för att möta verksamhetens behov behöver vi stärka upp inom HR med en erfaren HR-koordinator som tillsammans med HR-teamet ska utveckla och digitalisera funktionen. Vill du vara med på den här spännande resan?

 

Om rollen

Som HR-koordinator kommer du vara en viktig del i att utveckla HR-funktionen till att bli mer digitaliserad, datadriven och affärsnära. Du kommer att ingå i ett HR-team om ca 5 personer och rapporterar till HR-chef. Som HR-koordinator har du ansvar för administrationen inom HR-funktionen samt för lön- och kompensationsområdet.

 

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden innefattar bland annat;

• Löpande HR-administrativt arbete

• Ansvar för administration, koordinering och kontakt med externa parter inom lön, pension och försäkringar

• Utveckla och effektivisera processerna och samarbetet med externa parter inom comp & benområdet (lön, pension, försäkringar)

• Ansvara för att hålla ihop arbetet och implementeringen av nytt HR-system samt vara drivande i funktionens och organisationens digitaliseringsresa i stort

• Agera superuser i det kommande HR-systemet

• Ansvara för kontroll, analys och rapportering av HR-data internt och till externa samarbetspartners och myndigheter

• Följa upp och utvärdera olika utvecklings- och förändringsprojekt

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR, ekonomi eller motsvarande som bedöms som likvärdig. Du har en bred och gedigen erfarenhet av HR-administrativt/koordinerande arbete samt en vana och ett brinnande intresse för att utveckla, effektivisera och digitalisera processer och rutiner. För att kunna bidra med förslag på förbättringar och effektiviseringar ser vi också att du har erfarenhet inom lön- och kompensationsområdet samt är van vid att arbeta mot en extern lönebyrå. Då vi inom kort ska implementera ett nytt HR-system där du kommer vara högst involverad ser vi att du har varit med om att implementera ett HR-system tidigare, gärna i en mindre organisation, samt att du har lite erfarenhet av och är trygg med att driva projekt.

 

Som person är du bra på att ta till dig information och att självständigt driva ditt arbete och olika frågor framåt. Du har ett organiserat och strukturerat arbetssätt, är kommunikativ och lyhörd samt är duktig på att förmedla information på ett enkelt och tydligt sätt. För att trivas hos oss har du en god samarbetsförmåga där du sätter laget före jaget.

 

Ansökan och övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. SEK har sitt kontor på Flemminggatan på Kungsholmen och du har möjlighet att varva kontorsarbetet med arbete hemifrån.

 

I den här rekryteringen samarbetar SEK med Jurek HR. Du söker tjänsten via annonsen och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 eller researcher Isabella Hultén på isabella.hulten@jurek.se alt 076-002 69 08.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om Svensk Exportkredit

Svensk Exportkredit (SEK) är ett statligt bolag som arbetar med finansiering av svensk exportnäring. För att kunna låna ut pengar lånar SEK upp genom olika instrument på flera geografiska marknader och man vänder sig till både institutionella och privata investerare.

 

SEK är en expertorganisation med ca 270 medarbetare och här omges du av kunniga kollegor med bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här tror vi på laget framför jaget och att de bästa lösningarna nås genom samarbete. Vi är professionella, gör det svåra enkelt och bygger hållbara relationer för att svenska företag ska bli mer konkurrenskraftiga och vinna fler exportaffärer. Detta kombineras med spännande internationella miljöer då våra kunder finns i 60 länder.

 

SEK har blivit utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag vilket innebär att SEK ses som ett av de attraktivaste företagen att göra karriär på. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar arbetsplats och en företagskultur där våra medarbetare känner sig delaktiga och motiverade.

 

På SEK får du följa med på en förändringsresa, där kundens behov styr utvecklingen och där din kompetens tas till vara. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export! Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-koordinator med systemintresse till Svensk Exportkredit