Jurek

HR Koordinator för långt uppdrag till internationellt bolag

Har du något eller ett par års erfarenhet av HR-administration och söker din nästa utmaning? Tycker du det känns spännande att vara en del av ett etablerat internationellt företag, med goda utvecklingsmöjligheter på sikt? För kunds räkning söker vi nu en HR-koordinator för uppdrag med start omgående. Rollen kommer vara bred och du kommer arbeta tätt tillsammans med sex HR-kollegor, med chans att både bidra och lära.

 

 

Arbetsbeskrivning

Här kommer du ingå i ett HR-team som består av fem HR Business Partners och en HR Chef. Du arbetar tätt tillsammans med samtliga kollegor och arbetar koordinerande och administrativt med samtliga processer över HR-året. Detta kan exempelvis innebära:

 

• Schemalägga och samordna veckovisa möten för godkännande av rekryteringar samt hantera öppna rekryteringsförfrågningar samt konsultförfrågningar i aktuellt rekryteringsverktyg

• Stöd till HR Business Partners i olika HR-initiativ

• Support gentemot HR-chef, rapporter, statistik och presentationer

• Koordinera och driva förhandlings- och informationsmöten med fackförbund

• Samordna och driva arbetsmiljöarbete med fackförbund

• Administrera organisationsförändringar

• Chefsstöd i dagliga frågeställningar

• Hantera kalenderbokningar och möteskoordinering för hela HR-teamet

 

 

Vem är du?

Vi letar efter dig med något eller par års erfarenhet inom HR, där du i grunden har en eftergymnasial utbildning inom HR/ekonomi eller motsvarande. Om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta i en global organisation ser vi det som ett stort plus, även om det inte är ett krav. Du brinner för service och trivs i en supporterande roll där du ges möjlighet att stötta dina kollegor. Vidare ser vi att du har ett öga för detaljer och en förmåga att skapa struktur i en omväxlande och varierad vardag.

 

Du har goda kunskaper i Officepaketet och är flytande i både svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Här kommer du tillträda en bred och varierad roll, där du verkligen gör skillnad för hela HR-likväl som gör organisationen i stort. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt och initialt löpande sex månader framåt. Vår kund är en global organisation med mycket utvecklingsmöjligheter, så detta uppdrag kan mycket väl leda till andra spännande möjligheter på sikt. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga konusltchefer My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: HR, HR-administratör, HR-generalist, HR-Koordinator, HR Coordinator, HR administrator, human resources.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 maj

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Koordinator för långt uppdrag till internationellt bolag