Jurek

HR Koordinator för långsiktigt uppdrag hos konsultföretag

Är du i början av din HR-karriär och letar efter en roll och en organisation där du kommer få arbeta brett med HR, bygga på din kunskap och erfarenhet och jobba tätt tillsammans med en erfaren HR-chef? Trivs du när du får arbeta koordinerande, med en bredd av arbetsuppgifter och ta ett stort eget ansvar? Då kan detta vara rollen för dig.

 

Arbetsuppgifter

Här blir du en del av ett litet HR-team, där du arbetar tätt tillsammans med en HR-chef. Tillsammans ansvarar ni för hela HR-agendan för organisationen, som är ett snabbrörligt och växande bolag i konsultbranschen. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara:

 

• Huvudansvaret för HR-processer och att dessa är uppdaterade, korrekta enl. lagar och avtal, effektiva och väl kommunicerade och implementerade

• Vara första kontakt för medarbetare och chefer och hantera alla Servicedesk ärenden på ett professionellt sätt.

• Ansvara för att lönefrågor och tillhörande försäkringsfrågor hanteras på ett välfungerande och korrekt sätt i nära samarbete med vår interna löneadministratör.

• Hantering av årlig lönerevision, lönekartläggning och medarbetarundersökning

• Generellt "ha ett öra mot marken" inom dina ansvarsområden för att säkerställa att alltid vara uppdaterad med det senast på marknaden

 

Ett fokus kommer vara att utveckla och digitalisera HR-funktionen ytterligare. För rätt person är detta verkligen en möjlighet att få vara med och ta egna initiativ, påverka och utveckla funktionen.

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag är sannolikt personalvetare, eller motsvarande, i grunden. Du har samlat på dig viss erfarenhet från en bred roll inom HR, antingen under- eller efter avslutade studier, och känner dig trygg i grundläggande arbetsrätt och har fått viss insyn i de årliga HR-processerna.

 

För att lyckas i rollen krävs en mycket god social och kommunikativ förmåga i kombination med ett prestigelöst förhållningssätt. Du är nyfiken, lyhörd, drivande och resultatorienterad samt trivs i en roll där du får ta egna initiativ.

 

Mer om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start i augusti och löpande fram till årsskiftet – med chans till både förlängning och överrekrytering hos kund, för rätt person. Vår kund är ett konsultbolag med kontor på Södermalm i Stockholm. Här blir du en del av ett familjärt, öppet och härligt klimat där egna idéer och initiativ välkomnas. Vi hoppas tillsätta denna roll så snart som möjligt, så är du nyfiken? Skicka in din intresseanmälan direkt! Du är också mer än välkommen att höra av dig med frågor till My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt 073 745 43 11.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Koordinator för långsiktigt uppdrag hos konsultföretag