Jurek

HR-konsulter/Rekryterare för kommande uppdrag

Arbetsbeskrivning:
Vi söker efter dig som är intresserad av att arbeta som konsult inom HR-området för både kortare och längre konsultuppdrag samt direkrekryteringar i Skåne och finns tillgänglig omgående. Våra kunder söker efter erfarna personer inom HR med tidigare erfarenheter inom rekrytering, utveckling och förbättring av olika HR-processer, chefsstöd, arbetsrätt, lön- och personaladministration på olika nivåer.


Vem är du?

Vi tror att du har erfarenhet av någon av ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare samt har en akademisk utbildning inom området eller likvärdigt. Som person är du serviceinriktad, driven och ser vad som behöver göras. Du är noggrann och har sinne för ordning och reda. Vi ser gärna att du är utvecklingsorienterad och lösningsorienterad. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda Microsoft Office-kunskaper.


Du erbjuds:

Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom HR- och rekryteringsområdet. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Våra kunder söker även kandidater för direktrekryteringar. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Karin Thorstensson via karin.thorstensson@jurek.se

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 
Om verksamheten Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:

Malmö
Skåne län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Karin Thorstensson


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 28 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-konsulter/Rekryterare för kommande uppdrag