Jurek Bemanning

HR-konsulter till uppdrag inom offentlig sektor

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker efter dig som är intresserad av att arbeta som HR-konsult hos någon av våra kunder inom offentlig sektor. Konsultuppdragen är i Stockholmsområdet med start så snart som möjligt och varierar i längd och omfattning.

 

Tjänsten som HR-konsult varierar men innebär oftast arbete inom följande områden:

 

- Rekrytering,

- Utveckling och förbättring av olika HR-processer

- Chefsstöd

- Arbetsrätt

- Arbetsmiljö

- Rehabilitering

- Kompetensförsörjning

- Löneöversyn

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från att ha arbetat brett inom HR-området. Du har goda kunskaper i MS Office och tidigare erfarenhet av att ha arbetat i något HR-system.

 

Som person är du serviceinriktad, driven och ser vad som behöver göras. Du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad och kan arbeta självgående. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, samt är van att arbeta i MS office.

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom HR- och rekryteringsområdet. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder.

 

För frågor om våra tjänster är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

 

Sökord: HR-konsult, HR-generalist, HR-specialist, arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, kompetensförsörjning, löneöversyn

 

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

My Bergdahl

my.bergdahl@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-konsulter till uppdrag inom offentlig sektor