Jurek Bemanning

HR-konsulter till Stockholmsområdet

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter dig som är intresserad av att arbeta som konsult inom HR-området för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet och finns tillgänglig omgående.
Våra kunder söker efter erfarna personer inom HR med tidigare erfarenheter inom rekrytering, utveckling och förbättring av olika HR-processer, chefsstöd, arbetsrätt, lön- och personaladministration på olika nivåer. 

Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av någon av ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare samt har en akademisk utbildning inom området eller likvärdigt. 
Som person är du serviceinriktad, driven och ser vad som behöver göras. Du är noggrann och har sinne för ordning och reda. Vi ser gärna att du är utvecklingsorienterad och lösningsorienterad. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda Microsoft Office-kunskaper.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom HR- och rekryteringsområdet. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. 
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Talent Manager inom HR, Elin Olofsson på 
elin.olofsson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Elin Olofsson
elin.olofsson@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 10 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-konsulter till Stockholmsområdet